22 Απρ 2017

Η τιμή του ελαιολάδου θα κρατήσει επίπεδο διότι χτυπήθηκε η «μαφία» της Ιταλίας




Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΜΟΝΟΠΑΤΙ» . . . ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΥΤΙΚΟ «ΧΡΥΣΟ» ΧΥΜΑ ΣΕ ΒΥΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ !


Το ως συνήθως ανοργάνωτο Ελληνικό κράτος, με τις διαλυμένες αλλά καλά αμειβόμενες ακόμα υπηρεσίες και υπαλλήλους, κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.

Έτσι το δημόσιο χρήμα με μορφή επιδοτήσεων εξακολουθεί να πηγαίνει στις γνωστές και συνηθισμένες «τσέπες» κομματικών και κρατικοδίαιτων "επιχειρηματιών", έστω και περιορισμένο.
Την ίδια στιγμή ικανότατοι και δραστήριοι νέοι επιχειρηματίες αποκλείονται μένοντας αβοήθητοι, αλλά και αντιμετωπίζοντας στημένα προσχώματα των κομματικών κυκλωμάτων.

Οι ιταλική μαφία του ελαιολάδου, δεν υπήρξε μόνο ο δυνάστης των Ιταλών ελαιοπαραγωγών, αλλά είχε απλώσει τα πλοκάμια της και σε περιοχές της Κρήτης, απ΄όπου απομυζούσε σε έντεχνα χαμηλά πιεσμένες τιμές, το φημισμένο και μοναδικό για την ποιότητα και τα οργανοληπτικά συστατικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ήταν αναγκαίο συστατικό στις προσμίξεις, για να βελτιώνουν την ποιότητα του τυποποιημένου ελαιολάδου τους, με το οποίο είχαν κατακλύσει μέχρι πρόσφατα τις διεθνείς αγορές!