17 Απρ 2017

Η ριζική αλλαγή του πολιτικού προσωπικού είναι πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης

 



ΕΣΕΙΣ Θα προσλαμβάνατε κάποιον από ΔΑΥΤΟΥΣ;

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΓΧΙΝΟΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ

Η ριζική αλλαγή του πολιτικού προσωπικού είναι πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης.
Περνάει μέσα από την παρακμή και οικονομική χρεοκοπία των ΜΜΕ που διαπλέκονται με τα υπάρχοντα κόμματα και τους υπάρχοντες ξοφλημένους πολιτικούς.


Δεν είναι δυνατόν να κυβερνάνε τη χώρα πρόσωπα που κανείς σοβαρός επιχειρηματίας, ούτε καν μικρομεσαίος, δεν θα προσλάμβανε στην επιχείρησή του.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της ομαδικής παρακμής και παράκρουσης των ψηφοφόρων. Φαινόμενο που χαρακτήρισε ολόκληρη τη μεταπολίτευση και μας οδήγησε στη χρεοκοπία.

Εάν δεν αλλάξουν τα κριτήρια επιλογής του πολιτικού προσωπικού η Ελλάδα δεν έχει μέλλον.

Μόνο Μαυρίλα. 

Ότι ακριβώς αξίζει στον Ελληνα ραγιά ψηφοφόρο που με την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί χρόνια τώρα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους κομματικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς «βλέπει θολά» και βρίσκεται σε διαρκή πνευματική σύγχυση.

kourdistoportokali.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το phestosΑν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!