27 Ιουν 2016

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ . . ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !




ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΙΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

- «Κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο στο Ηράκλειο, όταν αδέσποτη σφαίρα που έπεσε από ψηλά τη χτύπησε στον ώμο, ελάχιστα εκατοστά μακριά από την καρδιά»

- «Ανήμερα το Πάσχα 77χρονος συνταξιούχος σκοτώθηκε όταν έπεσε από ψηλά σφαίρα στο κεφάλι του.
Ο ηλικιωμένος καθόταν στον κήπο της αυλής του
»

- «Πριν από μερικά χρόνια Γερμανός τουρίστας άφηνε την τελευταία του πνοή στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα.
Ο άτυχος τουρίστας, που είχε πάει στην Κρήτη για ταξίδι του μέλιτος, δέχτηκε τη σφαίρα καθώς περπατούσε αμέριμνος στον κήπο του ξενοδοχείου
»


Αυτά διαβάζεις όταν ψάξεις στο google για «μπαλωθιές στην Κρήτη» !


ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΙΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν συναντούμε πουθενά στην ιστορία της Κρήτης, με τους πραγματικά σκληρούς και συνεχείς αγώνες για ελευθερία, αληθινούς πατριώτες αγωνιστές και παλικάρια να "μπαλοτοκοπούν" στον αέρα ! 
(Δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ούτε αναφορά τέτοιου γεγονότος)

Τέτοια συνήθεια όμως έχει καταγραφεί στους ισλαμιστές βασιβουζούκους και μαμελούκους μουσουλμάνους, να πυροβολούν δηλαδή στον αέρα με κάθε ευκαιρία και γλέντι !

Σχεδιάγραμμα τομής φυσιγγίου 7,62

Επειδή ο κόσμος ίσως δεν γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι, όπως είναι φυσικό, αφού δεν γνωρίζει από «βλητική» και από διαδικασίες βολής ελαφρών όπλων ευθυτενούς τροχιάς, θα προσπαθήσουμε με δυο λόγια να δώσουμε μερικά βασικά στοιχεία.

Η παράνομη οπλοκατοχή περιλαμβάνει γενικά δύο τύπους ελαφρών όπλων, αυτά που έχουν διαμέτρημα βλήματος 7,62 (όπως τα καλάσνικοφ) και τα μικρότερα των 9mm.


Βλήμα όπλου διαμετρήματος 7,62

Το βάρος βλήματος (περίπου 10 -11 gr) έχει σχεδιαστεί ώστε να διαθέτει μεγάλη διατρητικότητα, γι αυτό περιλαμβάνει κέλυφος από κράμα χαλκού γεμισμένο στο εσωτερικό με μόλυβδο ή ατσάλι.

Η ταχύτητα του βλήματος είναι 790 - 833 μέτρα το δευτερόλεπτο (ανάλογα το βλήμα).

Το βεληνεκές του (δηλαδή πόσο μακρυά πηγαίνει σε οριζόντια βολή) πλησιάζει τα 4.000 μέτρα για το διαμέτρημα 7,62.


Τροχιά βλημάτων διαφόρων διαμετρημάτων
στον αέρα (βολή υπό γωνία)

Μπορείτε να φανταστείτε τώρα με τι ταχύτητα φθάνει στο έδαφος το μεταλλικό αυτό αντικείμενο όταν πέφτει από τέτοιο μεγάλο ύψος (με 400 μίλια την ώρα περίπου) !
Ένα αντικείμενο που έχει σχεδιαστεί και φέρει τέτοιο σχήμα και βάρος ώστε να τρυπάει εύκολα . . .

Σύμφωνα με μαρτυρία βλήμα των 9mm πέφτοντας έχει τρυπήσει καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου ! ! !

Ο "άνθρωπος" δηλαδή που διαθέτει στρατιωτικό όπλο και πυροβολεί στον αέρα, βάζει άμεσα σε κίνδυνο κάθε ζωντανό οργανισμό που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή έξω ακάλυπτος σε κύκλο με ακτίνα όσο το μέγιστο βεληνεκές, δηλαδή 4 χιλιόμετρα περίπου ίσως και παραπάνω !!!

Πληροφοριακά για ενημέρωση των αναγνωστών μας, το κράνος που φέρει ο στρατιώτης έχει σχεδιαστεί για ένα και μόνο λόγο, για να τον προστατεύει από ελεύθερη πτώση βλημάτων και θραυσμάτων. 

Εμείς τώρα τι να πούμε . . . ότι το συνιστούμε σε κατοίκους και τουρίστες που ζουν στην Κρήτη ! ?


Βλήμα 9 ή 45 ή 7,62 χιλιοστών καρφωμένο στη λαμαρίνα ουρανού αυτοκινήτου
αφού έχει διαγράψει όλο το βεληνεκές του