6 Νοε 2016

«Νεοπολιτικάντικη» νοοτροπία δημόσιων υπηρεσιών στο Ηράκλειο !




Η ΑΠΩΛΕΙΑ Η΄ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ «ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ» ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ (ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ)

Τελευταία φαίνεται να έχει παραγίνει το κακό σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες του Ηρακλείου, σύμφωνα με καταγγελίες που φτάνουν στο phestos 

Αρκετές είναι λοιπόν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών προβάλλουν την εύκολη λύση της «απώλειας αρχείων» !!!  κυρίως σε περιπτώσεις αιτημάτων πολιτών που αναφέρονται σε παλαιότερα έτη. 
Απλά «πετάνε» αυτή τη δικαιολογία λες και έχει χαθεί το αρχείο του σπιτιού τους και δεν «τρέχει» τίποτα ! Σαν να μην υπάρχει υπεύθυνη διεύθυνση σαν να λειτουργούν όλα μόνα τους.


«Μεταφέρθηκε το αρχείο και βρίσκεται στο υπόγειο . . πεταμένο σε στοίβες . . το έχουν φάει τα ποντίκια . . πλημμυρίσαμε . . μέχρι το έχουν χ. . και τα περιστέρια εκεί που βρίσκεται» έχει ακουστεί ως δικαιολογία από ανεκδιήγητες υπηρεσίες που θέλουν να αμείβονται από το κοινό ταμείο !

Η αλήθεια είναι πως στην περιοχή του Ηρακλείου, ορισμένες «δημόσιες» υπηρεσίες το έχουν δει κάπως αλλιώς όσον αφορά την υπευθυνότητα στην εργασία τους . .  πράγμα που κάνει κακή εντύπωση και κυρίως προκαλεί έκπληξη στους εκτός Ηρακλείου κατοίκους, αφού ο ντόπιος (της περιοχής) φαίνεται να έχει συνηθίσει και να υπομένει αυτή την περίεργη συμπεριφορά!!!