29 Σεπ 2018

Κοιτάξτε πως θα αυξήσετε το εισόδημα του πολίτη κι όχι των «Βαρόνων»




ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ «ΤΣΕΠΗΣ» ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΗΜΑΓΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


Δημοσιεύουμε, μετά από πολύ σκέψη, μερικές απόψεις από επιστολή που λάβαμε και αφορά την έντονη διαμαρτυρία ενός ανώνυμου πολίτη που δυστυχώς δεν απέχει διόλου από την πραγματικότητα.

Ο πολίτης αναφέρεται σε καλά σχεδιασμένες και κεκαλυμμένες Νομικές διευκολύνσεις, που εξυπηρετούν ιδιωτικές επιχειρήσεις συγκεκριμένων κλάδων, τις οποίες νομοθετούν κυβερνητικοί κύκλοι "κουβαλώντας στην ουσία νερό" και φέρνοντας κέρδος στα ταμεία των εταιρειών αυτών, αφαιρώντας το από το καταρημαγμένο εισόδημα του μέσου έλληνα πολίτη, τον οποίο υποχρεώνουν να τα πληρώσει στο δημόσιο ταμείο εν είδει προστίμου ή παραβόλου !

«Η χούντα σε παλαιότερες εποχές εφάρμοζε την προσωπική κράτηση και την εξορία, σήμερα στη σύγχρονη «πολιτική δικτατορία» εφαρμόζεται ο οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών, με πρωτεργάτη την Εφορία και με την εφαρμογή εξοντωτικών και αντισυνταγματικών προστίμων !

Ενώ λοιπόν ο μέσος πολίτης στη χώρα, προσπαθεί να τα φέρει βόλτα και να επιβιώσει (αυτός και η οικογένειά του), κοιτώντας και υπολογίζοντας από που μπορεί να κόψει έξοδα και που δεν υποχρεώνεται από το νόμο να καταβάλει οικονομικές οφειλές, έρχεται η κυβέρνηση και με δικαιολογία την νομιμότητα, επιβάλλει νομικά τον εξαναγκασμό στον εξαθλιωμένο πολίτη να αποδώσει μέρος του πετσοκομμένου εισοδήματός του σε ιδιωτικές εταιρείες «τσιμπούρια» . . . 

Ένας αγανακτισμένος πολίτης»