2 Δεκ 2016

Βήμα βήμα η Τουρκία πλησιάζει . . . φανερά




Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τόσο φανερή που κάνει τους σύγχρονους νεοέλληνες να θεωρούν ότι προβοκάρει μέχρι να έρθει η στιγμή της απώλειας κυριαρχίας αλά Κύπρου

(Το '74 κάμποσες  μέρες πριν την τραγωδία υπήρχαν συγκεντρώσεις στρατευμάτων και επιβιβάσεις σε πλοία και τα νεοελληνόπουλα θεωρούσαν ότι θα πήγαιναν "κρουαζιέρα" . .)

Και κάτι σοβαρότατο που ανησυχεί και που το σύνολο των ντόπιων αναλυτών δεν αναφέρει . . . οι γειτόνοι σήμερα έχουν ε μ π ε ι ρ ο π ό λ ε μ ο προσωπικό και όχι μόνο ετοιμοπόλεμο !

Μη ξεχνάμε ότι η δόλια η ελαδίτσα το '40 είχε εμπειροπόλεμα στελέχη σε όλους τους βαθμούς . . . ίσως αυτός να ήταν τελικά και ο μέγιστος συντελεστής ισχύος της επιτυχίας του περίφημου Έπους.


H Άγκυρα σήμερα βάπτισε με το όνομα "Coban" την ελληνική νήσο Κάσο και αμφισβητεί πλέον ότι είναι έδαφος με ελληνική κυριαρχία, εντάσσοντάς την στα εδάφη "μη προσδιορισμένης εθνικής κυριαρχίας" στο Αιγαίο !

Λίγες ώρες μετά την δήλωση Α.Τσαβούσογλου ότι τα Ιμια αποτελούν "τουρκικό έδαφος" ήρθε μία ΝΟΤΑΜ η υπ'αρίθμ. Α5446/16, η οποία βαπτίζει την Κάσο "Coban" 
!

Α
ναφέροντας ότι η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικά δικαιώματα ανάπτυξης ενόπλων δυνάμεων και απαγορεύεται στην περιοχή του νησιού να ασκηθούν οι ελληνικές δυνάμεις.

Καλορίζικα . . .