26 Μαΐ 2018

Έχει ξεχειλίσει η οργή του κόσμου με τις περικοπές των συντάξεων




ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ

Πλέον έχει ξεχειλίσει η οργή του κόσμου με τις περικοπές των συντάξεων και με τα ψίχουλα που μοιράζουν πια στους ηλικιωμένους


Άνθρωποι που σε όλο τον εργασιακό τους βίο πλήρωναν κάθε μήνα σε κρατήσεις το ποσό σχεδόν που έπαιρναν ως μισθό (άλλο ένα μισθό δηλαδή σε κρατήσεις), βρίσκονται τώρα να λαμβάνουν ως σύνταξη ένα χαρτζιλίκι !

Το μεγάλο πρόβλημα φυσικά ξεκίνησε με τις λάθος πολιτικές αποφάσεις περί του ασφαλιστικού που διόγκωσε διαχρονικά το πρόβλημα και το τελικό χτύπημα δόθηκε πάλι με πολιτικές αποφάσεις, που επέτρεψαν την κανονική λεηλασία των αποθεμάτων των ασφαλιστικών ταμείων, λίγο πριν την μεγάλη οικονομική και κοινωνική κατρακύλα της χώρας !

Τη μεγαλύτερη "ζημιά" 
τώρα σε πολιτικό κόστος, φαίνεται να την πληρώνει η παρούσα κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς και λανθασμένα, αποφάσισε να εφαρμόσει τις απάνθρωπες μειώσεις που είναι αποτέλεσμα διαχρονικής πολιτικής ευθύνης και όχι μόνο.

Τα ποσοστά της σε πολλές περιοχές φτάνουν στο 10%, που αποτελεί πρωτοφανές ποσοστό για εν ενεργεία κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας, ενώ έχουν πτωτική πορεία σε βαθμό κατρακύλας με πιθανότητες να φτάσουν σε αυτό που είχε λάβει στις εκλογές του 2009, κοντά στο 3% ! ! !