21 Ιαν 2018

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης. Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν μετέδωσαν




ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

Κεντρικός ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος με την ομιλία του προκάλεσε τον ενθουσιασμό των πολιτών αλλά έτυχε και ευρείας αποδοχής από το συγκεντρωμένο πλήθος.




Περίπου στις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000 ενώ συνεχιζόταν η προσέλευση!

Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων.
Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα.

«Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελλάς -Ελλάς Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία - Όχι σε νέα προδοσία».





Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που ακολουθούν για τον παλμό του συλλαλητηρίου και την δυναμική των συγκεντρωμένων πολιτών.