7 Μαΐ 2017

Προσοχή. Απατεώνας υπερήλικας ζητά ελαιόδενδρα στη Μεσσαρά !


Έχω κ mercedes πάμε μια βόλτα;

Με την αύξηση της τιμής του ελαιολάδου παρατηρήθηκε και το φαινόμενο απατεώνα που ζητά ελαιώνες για εκμετάλλευση στην περιοχή της δυτικής Μεσσαράς

Για να γίνεται πιστευτός χρησιμοποιεί προηγούμενη ιδιότητά του αλλά και ονόματα γνωστών στην τοπική κοινωνία !


Πρόσφατα το phestos δέθηκε παράπονα μερικών ιδιοκτητών που του είχαν παραδώσει τα ελαιόδενδρα τους για καλλιέργεια.
Αυτά που μας είπαν είναι:

- Μετά τη συλλογή του ελαιοκάρπου παραδίδει στον ιδιοκτήτη άλλο ελαιόλαδο κακής ποιότητας (ταγκιασμένο) για να έχει όφελος από τη διαφορά τιμής ! (Αποκάλυψη δυο ιδιοκτητών με στοιχεία από ανάλυση εργαστηρίου. Την ποσότητα του ελαιολάδου τον ανάγκασαν και πήρε πίσω μετά από αρκετή φασαρία)

- Δεν πληρώνει το νερό άρδευσης, αφήνοντας μεγάλους λογαριασμούς.

-  Σύμφωνα με τους περισσότερους καταγγέλοντες δεν καλλιεργεί με την ορθή τακτική αλλά με κάποιες φτηνές χημικές παρεμβάσεις που πιθανόν βλάπτουν μακροπρόθεσμα τα δένδρα. 

- Δεν παραδίδει εύκολα πίσω το κτήμα αλλά προβάλλει αστήρικτους ισχυρισμούς για υποσχέσεις που του έχει δώσει ο ιδιοκτήτης για μακροχρόνια εγκατάστασή του !

Φίλοι αναγνώστες τις μέρες αυτές χρειάζεται παραπάνω προσοχή με ποιόν συνεργαζόμαστε . . .

Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει εντύπωση, για να υποψιαστεί κάποιος την παρουσία του, είναι η μεγάλη ηλικία του. Επίσης επικαλείται ότι ήταν πρώην μονιμάς φαντάρος . . . 
Κι όπως φημολογείται ακόμα χειρότερος ήταν εκεί, χαρακτηρισμένος ως ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αναλάβει σοβαρές υποχρεώσεις και ευθύνες !