1 Αυγ 2016

Παλαϊκό κάλεσμα για δικαίωμα ψήφου και στους Έλληνες του εξωτερικού




ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Οργανώσεις πολιτών και κύκλοι σκεπτόμενων Ελλήνων, οι οποίοι φαίνεται να έχουν βρει στο πρόσωπο του Φραγκούλη Φράγκου τον εκφραστή της Συνταγματικά προβλεπόμενης απαίτησης για δικαίωμα ψήφου στους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού, έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται σοβαρά για την ενεργοποίηση στη πράξη της πρόβλεψης του αναθεωρημένου από το 2001 Συντάγματος για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ψήφου των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.

Παλιά Πολιτικά συμφέροντα ελέγχου του εκλογικού σώματος φαίνεται ότι απέφευγαν εσκεμμένα όλα αυτά τα χρόνια την ενεργοποίηση αυτής της Συνταγματικής πρόβλεψης.

Η ψήφος στους Έλληνες του εξωτερικού, σύμφωνα με τον κο Φράγκο, καθιστά φανερό ότι διευρύνει το εκλογικό σώμα και μάλιστα με τα ξενιτεμένα αδέλφια μας, που πάλλεται η καρδιά τους από αγάπη για την πατρίδα, ενώ αναμφισβήτητα έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία από “εμάς τους εντός των συνόρων” στα εθνικά θέματα και αγωνιούν για το μέλλον, αλλά και την επιβίωση μας ως έθνους.

Με τη δική τους ενεργή μαζική συμμετοχή στα κοινά θα αποτελούμε πλέον μια συνεκτική υπολογίσιμη δύναμη με τα είκοσι εκατομμύρια και πλέον Ελλήνων και έτσι διασφαλίζουμε τα εθνικά μας δίκαια.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ