27 Ιαν 2015

Στο "φούλ οι μηχανές" Αναπτυξιακής Πιτσιδίων - Ματάλων και Δήμου Φαιστού για το φεστιβάλ




«Στόχος μας, αποτελεί να καταστήσουμε την περιοχή ως μόνιμο σημείο αναφοράς στο ετήσιο ημερολόγιο των διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων»

Συνεχείς και σε καθημερινή βάση (απ' ότι μαθαίνουμε) είναι πλέον οι συσκέψεις και οι δραστηριότητες των επιτροπών που έχουν συσταθεί για την οργάνωση του φετινού φεστιβάλ στα Μάταλα

Με μια διακριτική ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Φαιστού και πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν έμπρακτα την οργάνωση του φεστιβάλ ως χορηγοί.

« ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Πιτσιδίων του Δήμου Φαιστού οργανώνει το επόμενο "Matala Beach Festival", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 και 21 του Ιουνίου του 2015.

Ήδη από το 2011, το "Matala Beach Festival" αποτελεί ένα εναλλακτικό πολιτιστικό γεγονός με διεθνή απήχηση, η οποία αναδεικνύει το πολιτιστικό πλουραλισμό της περιοχής σε συνδυασμό με το φυσικό της περιβάλλον και τους κατοίκους της. Η επιτυχία του φεστιβάλ για 5η συνεχή χρονιά θεωρείται δεδομένη, ενώ η φήμη του έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και αποτελεί ένα διεθνές πολιτιστικό δρώμενο στο Νότο της Ευρώπης.

Στην προσπάθεια μας για αναβάθμιση και καλύτερη προώθηση των πολιτιστικών δράσεων στο "Matala Beach Festival", ως Δημοτική Αρχή αναζητάμε συνεργασίες. Στόχος μας, αποτελεί το να καταστήσουμε την περιοχή ως μόνιμο σημείο αναφοράς στο ετήσιο ημερολόγιο των διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 Συνεπώς, απευθυνόμαστε σε όσους έχουν όραμα, αισθητική και ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν την επίτευξη του σκοπού μας αυτού με την μορφή χορηγίας. Η στήριξη του εγχειρήματος από την επιχειρηματική κοινότητα αποτελεί σήμερα μια δράση κοινωνικής ευθύνης με ανταποδοτικά οφέλη τόσο στο αναπτυξιακό όσο και στο πολιτιστικό κεφάλαιο του νησιού.

Επιπρόσθετα, σε συνεννόηση πάντα με τον χορηγό θα βρούμε τους κατάλληλους τρόπους προβολής τόσο του "Matala Beach Festival" όσο και του ιδίου σε αυτό.

                                                                                       Ο Δήμαρχος Φαιστού
                                                              κ Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πιτσιδίων

                                                                                        Αρμουτάκης Γεώργιος »