3 Μαρ 2012

Το νου σας πατριώτες . .


Τα λαμόγια της πολιτικής στην Ελλάδα "καίγονται" για εκλογές, γιατί χάνουν τα κυκλώματα συμφερόντων και διαφθοράς που τους στηρίζουν !

Βλέπουν ότι σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι διαπλοκές και τα παραμάγαζα του σύγχρονου πολιτικού κατεστημένου
των τελευταίων 30 χρόνων και ανησυχούν μην πάρουν ρυθμούς καταιγίδας οι αποκαλύψεις αλλά κυρίως μην ξεσηκωθεί ο λαός.


Μέρα με τη μέρα βγαίνει στη φόρα και κάποιο νέο οικονομικό σκάνδαλο. Μέρα με τη μέρα βλέπουν να παίρνουν πρωτοβουλία και να κινούνται πιο δυναμικά τα δικαστικά και άλλα όργανα της πολιτείας, αυτά που μέχρι πρόσφατα ήταν υποχείριο τους, βλέπουν τα ΜΜΕ ν' αρχίζουν να μιλάνε διαφορετικά . . γιατί δεν έχουν πια το ελεύθερο να διαχειρίζονται τα κρατικά κονδύλια ώστε να τα καλοπιάνουν.


Ανησυχούν και για ένα ακόμα λόγο, όσο περνάει ο καιρός οι ψηφοσύμβουλοι τους βεβαιώνουν ότι οι διάσπαση του πολιτικού σκηνικού θα γίνει μεγαλύτερη. Δεν θα μπορούν δηλαδή να ξαναστήσουν το παιγνίδι τους ! Γιατί απλά μπαίνουν και άλλοι μέσα στο ίδιο παιχνίδι και αυτοί οι άλλοι είναι τα νέα (και μικρά μέχρι στιγμής) κόμματα τα οποία αρχίζει και εμπιστεύεται ο κόσμος διότι απλά δεν περιλαμβάνουν επαγγελματίες πολιτικάντηδες, απ' αυτούς που έχει σιχαθεί πια ο λαός.


Θέλουν εκλογές λοιπόν γρήγορα για να προλάβουν να περισώσουν τους παντός είδους μεσάζοντες τους και μεγαλοτραπεζίτες, να προλάβουν να ξαναμαντρώσουν τα όργανα του κράτους που άρχισαν να λειτουργούν και να αποδίδουν έργο υπέρ του λαού και μαζί μ' αυτούς να μαντρώσουν πάλι τον ίδιο τον ελληνικό λαό.


Το νου σας λοιπόν πατριώτες μη φοβηθείτε τίποτα και τώρα που θ' αρχίσουν πάλι τα "καραγκιοζιλίκια" τους να τους απαντήσετε ανάλογα . . .
Και μη ξεχνάτε, τους έχει σιχαθεί όλη η Ευρώπη, είναι αυτοί που με την ανευθυνότητά τους ντρόπιασαν τη χώρα μας σ' όλο τον κόσμο και έπαιξαν ανερυθρίαστα με το μέλλον των παιδιών μας