22 Ιουν 2020

Σε σκάνδαλο ειδικού δικαστηρίου τείνει να εξελιχθεί το πακέτο ενίσχυσης των ΜΜΕ




ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ 20 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Ο απλός πολίτης ΔΕΝ θέλει άλλο μεταπολιτευτικό σκουπιδαριό . . Μας έπνιξε η μπόχα…

Είναι ώρα να δωθεί εντολή να ακυρωθεί η καμπάνια των 20 εκατ. ευρώ, η οποία ακόμη δεν πληρώθηκε, πριν οι εμπλεκόμενοι καταλήξουν σε Ειδικά Δικαστήρια.



Οσοι εμπνεύστηκαν αυτή την καμπάνια για το "μπούκωμα" των ΜΜΕ θα πρέπει να πάνε σπίτια τους.

Μ' αυτόν τον πρωθυπουργό και ειδικά μετά απ' όσα έχουν προηγηθεί από άλλες κυβερνήσεις, πιστεύαμε ότι θα άλλαζε η χυδαία αντίληψη της
 λαθρόβιας μεταπολίτευσης, ως προς τον επηρεασμό των μέσων ενημέρωσης.

Πιστεύαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας σκάνδαλα όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και πολλά άλλα αντίστοιχου εκμαυλισμού.

Πιστέψαμε ότι δεν υπήρχε ανάγκη να δωθούν 800 χιλιάδες (ένα μυθικό ποσό στις μέρες μας) σε έναν συγκεκριμένο παρουσιαστή-δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη site και πάει λέγοντας.

Ο "υπόγειος" τρόπος που μοιράστηκε το πακέτο με τα 20 εκατ. ευρώ, δυστυχώς αυτομάτως χαρακτηρίζει και όλα τα μέσα που ενισχύθηκαν με τα χρήματα του ως διασυνδεδεμένα με την εξουσία !

Παράληλα έκαναν θρύψαλα το μεταρρυθμιστικό προφίλ του Πρωθυπουργού και ξύπνησαν τις διαπλεκόμενες και νοσηρές στιγμές της μεταπολίτευσης.

Το σκανδάλο έγινε θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ προκαλώντας δεύτερες και τρίτες σκέψεις στους ξένους επιχειρηματίες που θα ήθελαν να επενδύσουν στη χώρα μας.

Υπάρχουν βέβαια εκδότες που ετοιμάζονταν να κατεβάσουν ρολά και έχουν ανάγκη από ένεση ρευστότητας.
Το πως όμως ένας εκδότης θα λύσει το επιχειρηματικό-επενδυτικό του πρόβλημα είναι θέμα της αγοράς και δεν πρέπει να λύνεται με χορηγίες δημοσίου χρήματος!