21 Νοε 2019

Η «υβριδική εισβολή» μεταναστών παραπέμπει αναλογικά στην ιστορική βύθιση της Έλλης !




ΣΕ ΜΜΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΡΟΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ "ΕΒΛΕΠΑΝ" ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!



ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ «ΕΛΛΗ»  ΟΛΟΙ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ "ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΙΠΠΟΥ " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Η παραπάνω σύγκριση θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία ως προς τον ορίζοντα εξέλιξης γεγονότων, με δεδομένη τη συνολική στάση της Τουρκίας μετά την τελική επικράτηση Ερντογάν.

Η συνεχής οργάνωση της τουρκικής πολεμικής μηχανής με τους ασταμάτητους εξοπλισμούς της.
Ο τεράστιος όγκος εξοπλισμού της Τουρκίας, που δεν δικαιολογείται με μόνο αίτιο την αντιμετώπιση των συνοριακών θεμάτων με Συρία και Κούρδους, αλλά κυρίως η προ πολλού ανατροπή της ισοροπίας δυνάμεων με την χώρα μας.

Η Τουρκία, μετά τη Συρία, θα επιδιώξει στο επόμενο χρονικό διάστημα να λύσει οριστικά και τα θέματα υφαλοκρηπίδας στα νοτιοδυτικά της. Είναι φανερό ότι προετοιάζεται γι' αυτό.

Έχει ήδη καταστήσει σαφές στη διεθνή κοινότητα ότι διεκδικεί δική της υφαλοκρηπίδα στα νοτιοδυτικά σύνορά της, που καταπατούν Κύπρος και Ελλάδα.

Έχει καταφέρει να συνομιλεί στα ίσα με τις δυο μεγάλες δυνάμεις όσον αφορά τα γεωπολιτικά θέματα στην ευρύτερη περιοχή που την αφορούν.

Προχωρά μεθοδικά και δυναμικά, επηρεάζοντας το πολιτικό (και όχι μόνο) σκηνικό σε χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα ή έχουν σχέση με την διεκδικούμενη υφαλοκρηπίδα.

Δε μένει παρά να επιλέξει την κατάλληλη στιγμή που ο διεθνής παράγοντας θα βρίσκεται σε "σύγχυση" (ήδη υπάρχουν σημάδια), δημιουργόταν το κατάλληλο επεισόδιο αφορμής (πιθανόν μια γενικευμένη εξέγερση μουσουλμάνων μεταναστών λόγω άθλιων συνθηκών διαβίωσης), για να δικαιολογήσει τη δυναμική επέμβαση της (για την οποία είναι ήδη ικανή και προετοιμασμένη), ώστε να δώσει λύση σ' ένα σοβαρό ανθρωπιστικό πρόβλημα ομόθρησκου πληθυσμού.

Δυστυχώς, η ηγετική ομάδα της Τουρκίας, φαίνεται να εκτελεί μέχρι στιγμής ένα εξαιρετικά εφυές και οργάνωμένο σχέδιο υψηλού επιπέδου "σκακιστικής" τακτικής, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε διπλωματικό επίπεδο, που αναγκάζει τον αντίπαλο να παρουσιάζεται ανίκανος και απλά να ακολουθεί τις εξελίξεις!