4 Σεπ 2019

Απείλησε ανήλικα παιδιά άτομο που σφετερίζεται δημόσια περιουσία του μουσείου Βώρων




ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΓΡΙΑ) ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΩΡΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ


Η πληροφορία έφτασε ανώνυμα στην ιστοσελίδα μας, τα μέλη της οποίας διασταύρωσαν την αξιοπιστία της, η οποία διαβεβαιώνεται κατά γράμμα.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και παλιότερα, το μεγάλο πρόβλημα του συγκεκριμένου μουσείου αφορά στη μη ύπαρξη νόμιμης διοίκησή του.

Η διοίκησή του βασιζόταν στο μεταξικό νόμο 2039 του 1939 και ήταν,σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ, συγκεκριμένα πρόσωπα ισόβιας διάρκειας (!), χωρίς πρόβλεψη αντικατάστασής τους.

Τώρα φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιοι ιδιώτες που χρησιμοποιούν ως μέσο ένα σύλλογο, και δείχνουν να σφετερίζονται τη διοίκηση του μουσείου.

Πιθανόν σε αυτή τους την προσπάθεια και στη διαρκή απομόνωση των χώρων του μουσείου που επιδιώκουν να συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Εμείς απλά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι, σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος όσον αφορά το θέμα της διοίκησης, αλλά και τα περιουσιακά του συγκεκριμένου μουσείου, το ΦΕΚ ίδρυσής του εμπλέκει την τοπική αυτοδιοίκηση !