28 Ιουλ 2019

Κυριάκο, Ζήτα να δεις βιογραφικά νυν προέδρων Αγροτικών Συνεταιρισμών και χτύπα το κακό στη "ρίζα"




Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ - ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Κυριάκο, 
ζήτα να σου φέρουν τα βιογραφικά των προέδρων των αγροτικών συνεταιρισμών, από τις κύριες τουλάχιστον αγροτικές περιοχές, συνοδευόμενα με όλα τα δικαιολογητικά που τυχόν μπορεί να αναφέρουν . . γιατί στην ελλάδα του καραγκιόζη βρισκόμαστε - 

Εμείς τολμάμε να προκαταλάβουμε ότι, πανεπιστημιακός τίτλος, και ειδικά περί την διοίκηση επιχειρήσεων, δεν θα υπάρχει σε κανένα απ' αυτά !

Στην πραγματικότητα μιλάμε για επιχειρήσεις . . . για αγροτικές οργανώσεις που έχουν κύριο σκοπό το επιχειρείν !

Κυριάκο, 
είναι αυτοί που πάνω τους ετοιμάζεται να χτιστεί η αγροτική ανάπτυξη της χώρας και το χειρότερο είναι ότι (μαζί με την κυβέρνησή σου) έχεις ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να επιτευχθεί αυτή η ανάπτυξη, μετά έρχεται οικονομικό τουλάχιστον χάος . . . διότι απλά ΔΕΝ υπάρχει άλλο περιθώριο.

Νομοθετήστε άμεσα, βασικά προσόντα προέδρων και μελών διοικητικών οργάνων των αγροτικών ομαδοποιήσεων και συνεταιρισμών, στους οποίους σχεδιάζεται η αγροτική ανάπτυξη της χώρας και στους οποίους θα δοθούν τα όποια ευεργετικά προνόμια και ενισχύσεις (οικονομικές ενισχύσεις, υποστήριξη εξαγωγής κτλ) 

Είναι σε όλους γνωστό το τι έχει να επιδείξει η ιστορία του ελληνικού αγροτικού συνεταιρισμού και τα καταστροφικά οικονομικά αποτελέσματα στα οποία τους οδήγησαν οι άσχετοι περί επιχειρήσεων που ανέλαβαν την τύχη τους !

Είναι πασίγνωστες οι ιστορίες και ίσως ακόμα να εκκρεμούν (ποινικά) ευθύνες ατόμων που ασχολήθηκαν με τις καρέκλες τους, τις δικές τους και της παρέα τους (οικογένεια και όποιοι άλλοι), αλλά και με την προσωπική τους τσέπη, που είχε ως αποτέλεσμα η ποδηγέτηση αυτών των αγροτικών οργανώσεων !