18 Μαΐ 2019

Να διώκονται αυτεπάγγελτα οι ΤΟΕΒ που εφαρμόζουν αντισυνταγματικές μεθόδους είσπραξης οφειλών





ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ Ή ΑΣΥΔΟΣΙΑ ;

Κάποιοι ΤΟΕΒ, έχουν εφεύρει το κουτοπόνηρο τέχνασμα της δέσμευσης των ιδιόκτητων αγροτεμαχίων πολιτών, ως εκβιασμό για την είσπραξη οφειλών άρδευσης!

Αντιστοιχούν το χρέος σε αγροτεμάχιο και όχι στον αριθμό υδρομέτρου και κατ' επέκταση στο φυσικό πρόσωπο στο οποίο και είναι χρεωμένο το υδρόμετρο (σε ΑΦΜ δηλαδή). 

Αυτό σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και γι' αυτό το λόγο ΔΕΝ εφαρμόζεται από άλλους παρεμφερείς οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, η Ύδρεση, κτλ)!

Φαντάζεστε π.χ. τη ΔΕΗ να δεσμεύει την κατοικία για χρέος σε μετρητή της ; 

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που προκύπτει απ' αυτή την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ενέργεια, είναι η καλλιεργητική αδρανοποίηση αγροτεμαχίων για τα οποία υπάρχει οφειλή στο υδρόμετρο 
(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΡΔΕΥΣΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ).

Αυτή η κουτοπόνηρη και παράνομη ενέργεια, έχει επιλεγεί διότι φαινομενικά εξυπηρετεί τον ΤΟΕΒ, ως ευκολότερη λύση για τους υπαλλήλους του από το να εφαρμόζουν τις νόμιμες διαδικασίες είσπραξης, που απαιτούν "χαρτούρα" και προβλεπόμενες νομικές πράξεις !

Με λίγα λόγια, αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους ως ΑΝΙΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ απέναντι στο νόμο, δρώντας εκβιαστικά και γι' αυτό θα πρέπει να διώκονται ΠΟΙΝΙΚΑ !