16 Απρ 2019

Γερμανοί κατέβασαν την Ελληνική και ύψωσαν τη σημαία τους στα Χανιά! Δυστυχώς το dna δεν αλλάζει.




Το γύρο των ΜΜΕ κάνει η είδηση ότι παρέα γερμανών στρατιωτών κατέβασε την ελληνική σημαία στην περιοχή του Σταυρού στα Χανιά και ύψωσαν τη γερμανική !

Αυτό από μόνο του μπορεί να περάσει στα "ψιλά" (από καλοθελητές), ως μια ανόητη πράξη μερικών 23χρονων γερμανών.



Όμως σίγουρα, μια παραπέρα ψυχοκοινωνική ανάλυση, θα καταδείξει δυστυχώς μια ενέργεια που βασίζεται σε απωθημένα που "σιγοβράζουν" στο γερμανικό κοινωνικό υποσυνείδητο ! 
Και δυστυχώς αυτό είναι επικίνδυνο, και επιβεβαιώνει όσους προειδοποιούσαν ότι με ένα τέτοιο dna, που πάντα θα επιδιώκει την υπόταξη πιο ήπιων και φιλήσυχων λαών και την εκμετάλλευσή τους, δεν μπορείς να κάνεις "χωριό" !

Για όσους τώρα έχουν ακόμα αμφιβολίες, η θλιβερή κοινωνικοικονομική κατάσταση της χώρας μας, που αναμφίβολα έχει ως κύριο σχεδιαστή τη γερμανική λογική, δεν τους αφήνει περιθώρια να επιμείνουν στην άποψή τους ! 

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η κατευναστική λογική Τσάμπερλεν έφερε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και εκατομμύρια απώλειες.

Αντίθετα ο πολέμιος και νικητής του ναζισμού-φασισμού, Τσόρτσιλ, είχε πει σε ανύποπτο χρόνο το πράγματι σκληρό "ευφυολόγημα" ότι, υπάρχει ένας λαός τον οποίο πρέπει να "βομβαρδίζεις" κάθε 50 χρόνια χωρίς λόγο !

Εμείς να υπενθυμίσουμε μόνο ότι, πουθενά στον κόσμο όπου πήγε Έλληνας δεν έκανε παρόμοιες προσβλητικές ενέργειες.


Μπορεί να βρέθηκαν ελληνικά ονόματα σε λίστες μικροαπατών και ίσως μεμονωμένων εγκλημάτων, αλλά ποτέ σε παράνομες οργανωμένες ανατρεπτικές ενέργειες κατά της χώρας που τους φιλοξένησε, ούτε και υπήρξε ελληνικό οργανωμένο έγκλημα μαφίας στις χώρες αυτές.



Η ελληνική σημαία πεταμένη στα βράχια