28 Μαρ 2019

Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων σε πλειστηριασμό ενώ τα χρέη Κοντομηνά σε παραγραφή !!!




ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ 50% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ . . .

ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ !!!

Παραγεγραμμένη κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η φορολογική υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον επιχειρηματία Δημ. Κοντομηνά, καθώς αν και βρέθηκαν καταθέσεις του σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού και εσωτερικού που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους, οι φόροι και οι πρόσθετοι φόροι που του επιβλήθηκαν υπέπεσαν σε 5ετή παραγραφή.



Πρόκειται για εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που καταλαμβάνει όλες τις ανάλογες υποθέσεις που υπάγονται στον γενικό κανόνα 5ετούς παραγραφής.

Στον Δημήτρη Κοντομηνά καταλογίστηκαν περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας διαφοράς φόρου για τα έτη 2006-2008 , καθώς και πρόσθετος φόρος λόγω υποβολής ανακριβούς δήλωσης.

Η διαδρομή του χρήματος, σύμφωνα με τις περιγραφές των αρχών, καταγράφεται από τότε που ήρθε στην Ελλάδα από την Γαλλία η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ . Στην λίστα αναφέρεται πως εντοπίστηκαν ίχνη καταθέσεων του στην Τράπεζα HSBC της Γενεύης.


Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι :

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ !

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ . . .