8 Φεβ 2019

Εκλογές μέχρι Μάιο λέει η λογική και η δημοκρατία !



ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
(ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20%)

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ !
(Η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές καταστάσεις !)

Ανησυχία για επιδίωξη ακραίας πόλωσης στην κοινωνία, με τα συμφέροντα της χώρας "κουρελού" στη γωνία και με μηδενικές δημοκρατικές ευαισθησίες κυρίως σε κοινοβουλευτικό επίπεδο !

Τραγικά ποσοστά δίνουν οι δημοσκοπήσεις των υποψηφίων που υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα, τόσο στις περιφερειακές όσο και τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Μάιο.

Η πολιτική σκηνή, η οικονομία και η χώρα βυθίζονται καθημερινά, όλο και περισσότερο, στην ανασφάλεια, ενώ η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και η εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια δείχνουν να έχουν ξεκινήσει έναν κατήφορο δίχως τέλος για την κυβέρνηση. 
Όμως, αυτό που όλα δείχνουν είναι ότι, η κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές θα "ανταμειφθεί" συνολικά για την πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, αλλά και την ανερμάτιστη μεταστροφή της σε υπερμνημονιακό κόμμα.

Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές βλέπει την ψαλίδα με τη ΝΔ συνεχώς να ανοίγει και στις αυτοδιοικητικές οι υποψήφιοί του να καταποντίζονται.

Οι δε βουλευτές του δεν τολμούν να μιλήσουν σε δημόσιες εκδηλώσεις χωρίς αντιδράσεις και οργισμένες επιθέσεις από τους πολίτες κυρίως φραστικές.

(Συνολική εντύπωση από τα ΜΜΕ)