1 Οκτ 2018

Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου




ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Στο επίκεντρο τα προβλήματα των κακοποιημένων γυναικών


Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, αποτελούμενη από γυναίκες, με στόχο την οργανωμένη υλοποίηση προσπαθειών για την προστασία των δικαιωμάτων της Γυναίκας.

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», ιδρύθηκε το 2000 ως δευτεροβάθμιο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Σωματείο, με στόχο την οργανωμένη υλοποίηση προσπαθειών για την ισότητα την προστασία των δικαιωμάτων της Γυναίκας του Παιδιού και της Οικογένειας.

Στην πολύχρονη πορεία του, ανέλαβε πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία από την κακοποίηση της Γυναίκας, του Παιδιού, καθώς και των μεταναστριών που ζουν και δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

Η προσφορά του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, στον τόπο είναι ανεκτίμητη.
Είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων, διότι ο Σύνδεσμος παράγει έργο πολύτιμο και μοναδικό, καλύπτοντας πολλές φορές αδυναμίες της πολιτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ