7 Ιαν 2017

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ . . . ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ




ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (;)

Ως κάκιστοι ερασιτέχνες βιάστηκαν να τον «πολεμήσουν» με πρόχειρο τρόπο και ελλειπή στοιχεία, που είχε ως αποτέλεσμα την δικαστική επικράτηση του, η οποία σύμφωνα με το σύνταγμα είναι και αμετάκλητη !

Κι εδώ ήρθε ο πανικός τους . . . βλέπουν ένα όμοιό τους να τους καταδιώκει και οιονεί να ανατρέψει το παλιοσύστημα που έφτιαξαν με κοπιώδη ψέματα και ψάχνουν να το αναστείλουν ή στην ανάγκη να συνδιαλλαχτούν μαζί του από θέση ισχύος.


Όταν κάποιοι πολιτικοί κάποτε μήνυαν τον Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων για πρόκληση φόβου και οικονομική ζημία, όφειλαν να προσκομίσουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς τους, για να πείσουν το δικαστήριο.

Δεν το έκαναν και βγήκε αθωωτική απόφαση η οποία δεν αναιρέθηκε και έγινε οριστική και αμετάκλητη.

Ένα δικαστήριο κρίνει πάντα βάση αποδείξεων που παρουσιάζουν οι διάδικοι και όχι βάση πολιτικών εντολών. Αν γίνεται το τελευταίο τότε δεν είναι μακρυά το πολύ κακό τέλος ενός πολύ κακού και φασιστικού παραμυθιού !

Τους φοβίζει γιατί έχασαν το μονοπώλιο του να κοροϊδεύουν ΜΟΝΟ οι ίδιοι τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Το κόλπο λοιπόν των σωρριανών είναι μια κομπίνα ισάξια των γνωστών και συχνά αναφερόμενων στα ΜΜΕ «νταβατζίδων» του πολιτικού κατεστημένου.
Οι οπαδοί του κατάλαβαν την διευκόλυνση που τους παρέχει η κομπίνα.

Το «κράτος των πολιτικάντιδων» από την άλλη ισχυρίζεται ότι οι πολίτες του χρωστούν φόρους και εισφορές με βάση νόμους, που ψηφίσθηκαν με τις πιέσεις της «κατοχικής» τρόικας.

Οι οπαδοί απλά υποβάλλουν δικαιωματικά  ένα χαρτί στην Εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία και μεταβιβάζουν "νομότυπα" τις οφειλές τους στον ίδιο το Σώρρα.

Το κράτος τώρα, αν ήθελε να κάνει τυπικά την δουλειά του (κι αν προλάβει μέχρι τις εκλογές, αφού δημοσκοπικά φαίνεται να μπαίνουν άνετα στη βουλή οι σωρριανοί !!!), θα έπρεπε να απευθυνθεί εγγράφως στον Σώρρα και να τον καλέσει να πληρώσει ή να αποδεχθεί την οφειλή τους.

Αν ο Σώρρας έχει λεφτά να πληρώσει τα χρέη των οπαδών του και δέχεται την οφειλή, τότε τα λεφτά υπάρχουν και κάποιοι θα πρέπει να το βουλώσουν ή να βρουν να κρυφτούν.
Αν δεν δεχθεί να πληρώσει, τότε τα λεφτά είτε δεν υπάρχουν, ή ο Σώρρας συμπεριφέρεται με τον γνωστό τρόπο των μεγαλοφειλετών του δημοσίου που αρνούνται να πληρώσουν.

Και στη μιά και στην άλλη περίπτωση, μπορούν όμως να τον συλλάβουν για χρέη προς το δημόσιο !

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ . . . ΠΑΤΗΣΕΙ !
ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΑΣ . . .