17 Ιαν 2016

Νεοέλληνες, τα Θύματα λιμασμένων δράκων . . .
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Διαπίστωσαν λένε το λάθος μετά από τόσα χρόνια εξουσίας και έχουν βαλθεί λέει . . να σχεδιάσουν ξανά και ουσιαστικά την οργάνωση και διεύθυνση του δημοσίου και των υπουργείων μέσω της φυσικής τους ιεραρχίας !


 Με την απλή διαδικασία της αξιολόγησης, της κατάλληλης αξιοποίησης όλων των υπαλλήλων και κυρίως με την τοποθέτηση στη θέση του γγ κάθε οργανισμού και δημόσιας υπηρεσίας, υπαλλήλου από τη φυσική ιεραρχία του ίδιου υπουργείου χωρίς κομματικές παρεμβάσεις.

Τι πιο φυσικό . . τι πιο λογικό . . ποιόν περίμεναν τόσα χρόνια να τους το πει . . απορώ !

Το συμπέρασμα όμως είναι ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια τη λύση στο πρόβλημα.

Γνώριζαν ότι για να λειτουργήσει σωστά και να αποδώσει έργο το δημόσιο υπέρ του πολίτη χρειαζόταν αυτή η απλή τομή, χρειαζόταν η αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης !

Γνώριζαν ότι, για δημιουργηθεί σταδιακή και υγιής ανάπτυξη στη χώρα έπρεπε να περιοριστεί το κομματικό ρουσφέτι, η κομματική πρεμούρα της πολιτικής ομάδας και των εγκαθέτων της που βρισκόταν κατά καιρούς στην εξουσία !

Η απερίσπαστη από κομματικά συμφέροντα διεύθυνση των δημοσίων υπηρεσιών, από κατάλληλα και αμερολήπτως αξιολογημένα στελέχη των ίδιων των δημοσίων φορέων . .  ήταν το απαιτούμενο . .  ήταν η λύση.

Να σταματήσει δηλαδή να υπάρχει η κακοφορμισμένη πληγή των εγκαθέτων, των διορισμένων από τους κομματικούς σωλήνες, των ανίδεων, των σπάταλων και ανειδίκευτων κηφήνων στις κορυφαίες κρατικές θέσεις, με σκοπό τη λαφυραγώγηση του δημοσίου με την ανάληψη της εξουσίας από το κόμμα !

Γιατί, αυτό γινόταν χρόνια τώρα . . περί αυτού ακριβώς πρόκειται . . 

Εν γνώση λοιπόν όλων των μεταπολιτευτικών κομμάτων και κυρίως των δύο ηγετικών, γινόταν η καταλήστευση του δημοσίου από τους κομματικούς κηφήνες εις βάρος του λαού !!!

Αν τώρα αυτό δεν αποτελεί ορισμό εσχάτης προδοσίας, όπως αποδεικνύεται και εκ του χρεοκοπημένου αποτελέσματος, τότε τι άλλο είναι προδοσία και υπονόμευση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των πολιτών . . . εύλογα αναρωτιέται κανείς !

Όλα αυτά βέβαια φυσικό είναι να έχουν και συνέπειες . . .

Η χειρότερη όμως απ όλες είναι το "ξεφωνημένο" ξεπούλημα της χώρας και του απλού νοικοκυραίου πολίτη από το πολιτικάντικο σινάφι.

Μόλις οι πολιτικάντηδες αντιλήφθηκαν το τραγικό αποτέλεσμα των έργων τους, έντρομοι οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εισόδου των διεθνών λαμόγιων (αυτών που τόσα χρόνια τους δάνειζαν για να κάθονται στις κυβερνητικές και υπουργικές πολυθρονάρες τους).

Γονυπετείς σύρθηκαν μπροστά στους νεοταξίτες λύκους, στα συνεταιράκια τους, σ' αυτούς που "ερεθίζονται όταν μυρίζουν αίμα" λαών !

Το πιο ελεεινό όμως, είναι ο λόγος για τον οποίο σύρθηκαν στο πάτωμα οι πολιτικάντηδες, γιατί ξεπούλησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα λαό και περιουσίες, κρατικές και ιδιωτικές, χωρίς έστω μια "ντουφεκιά" τιμής στον αέρα . . 

Το μόνο αντάλλαγμα που ζήτησαν λοιπόν από τα διεθνή οικονομικά "θηρία" είναι η . . . ε ξ α σ φ ά λ ι σ ή   τ ο υ ς !!!

Έδωσαν "γη και ύδωρ" έτσι απλά, με μόνη ικεσία την διασφάλισή τους, ώστε να μη διωχθούν από τον ίδιο τους το λαό, για το ξεπούλημα και την ανευθυνότητα διακυβέρνησης όλων αυτών των χρόνων, μόλις φυσικά γίνει αντιληπτή η τεράστια απάτη και οι συνέπειές της !
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το phestosΑν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!