10 Δεκ 2015

Κρατούν την Ελλάδα Μισό Αιώνα πίσω απο τον κόσμο




Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821. ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη*

Πολυεθνικές εταιρείες με Ελληνικό ταμπεραμέντο και μίζες…


Πολυεθνικές εταιρείες αγνώστου πατρός πολλές φορές έρχονται στην Ελλάδα για να πάρουν προγράμματα απο την ΕΕ παίζοντάς το “Ελληνικές” και έχοντας ένα μειωμένο κύκλο εργασιών στην Ελλάδα.

Στο ΣΕΒ πρέπει να τα γνωρίζουν αυτά, όπως και στα υπουργεία. 
Κλείνουν τα μάτια; 

Tα εξαρτήματα και τα υλικά που χρειάζονται για τη συναρμολόγηση προϊόντων τους στην Ελλάδα αυτές οι εταιρείες και την αλλαγή ονόματος τους σε Ελληνικά προϊόντα παράγονται στη Κίνα, την Ινδία κλπ. 
Πολλές φορές τέτοιες εταιρείες πλασάρονται ως “θαύματα” για τα οποία η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη, από τα ΜΜΕ της προπαγάνδας (πρακτοράτζες τελευταίας διαλογής) μέσα σε ένα σύννεφο από πατριωτικά και χριστιανικά σύμβολα και θεωρίες περί αρχαίας Ελλάδας.

Υπάρχει και κάτι άλλο βέβαια που έχει σχέση με το κόστος ανά μονάδα εφαρμογών με IR οπτικά φίλτρα, με τα οποία ασχολούνται προαναφερόμενες εταιρείες, που θα μπορούσε να προκαλέσει μελλοντικά μια νέα εξεταστική στη Βουλή, καθότι τα IR φίλτρα είναι πολύ μικρού κόστους.

Οι μίζες ήταν πάντα στο πρόγραμμα του υπoυργείου Εθνικής Άμυνας και όχι μόνο, η δε Τουρκία πάντα βοηθούσε τις Αμερικανικές στατιωτικές βιομηχανίες και τους πολιτικούς στην Ελλάδα να γίνουν πλουσιότεροι με τις μαγκιές της στο Αιγαίο.

Στον αστερισμό των σκλάβων με το υψηλό IQ και των έξυπνων που τους τα τρώνε.

Για τις κακές επιλογές στις θέσεις-κλειδιά και για τη μηδενική ανάπτυξη στην Ελλάδα πάντα έφταιγαν οι ξένοι και οι ντόπιοι προδότες, που έκαναν ανεπιθύμητους όσους Έλληνες μπορούσαν να είναι ηγέτες και δάσκαλοι της χώρας για να την ελέγχουν.

Η Ελλάδα ποτέ δεν ελευθερώθηκε μετά το 1821. Χέρια αλλάζει συνέχεια.

Οι ξένοι αποικιοκράτες κράτησαν ένα λαό αγράμματο, άχρηστο, αντιπαραγωγικό και τεμπέλη για να βασιλεύουν οι υπάλληλοί τους, οι αγράμματοι ρεμπεσκέδες, οι μπουλντόζες και οι εφοπλιστές anonymous, που έχουν χτίσει στη νότια Ευρώπη το City of Athens, για να μη πληρώνουν φόρους και να παίρνουν αγύριστα κόκκινα δάνεια ή δάνεια με τα οποία αποκτούν φτηνά το δημόσιο ή δάνεια με τα οποία κτίζουν πλοία σε Κορέα και Κίνα χωρίς η Ελλάδα αλλά και η ΕΕ που δανείζει την Ελλάδα να έχουν κέρδος.

Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι οι Έλληνες είναι οι έκτοι εξυπνότεροι στο κόσμο, επειδή βγάζουν πολλοί τα ΑΕΙ. 
Μα τα Ελληνικά ΑΕΙ δεν παράγουν τίποτα επί δεκαετίες. 
Αρκετά με τους ψεύτες δημοσιογράφους των ξένων κέντρων εξουσίας.

Ξυπνήστε.
 
Αποκτήστε ταυτότητα. 

Σκεφτείτε τι χρειάζεστε και τι δεν έχετε.

Καταλάβετε τι σας λένε και αν αυτό που σας λένε έχει κάποιο νόημα για το μέλλον σας και το μέλλον της χώρας. 
Σας τα λέω αυτά γιατί όσα σας λένε δεν έχουν νόημα. 
Είναι κουταμάρες άνευ προηγουμένου.


* Ο Καθηγητής Γεώργιος Ζουγανέλης θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα "διαφυγόντα" μυαλά της Ελλάδας. Διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία, επιλέγοντας ο ίδιος την φυγή του από την Ελλάδα. 
Στο Κρητικό κοινό εμφανίστηκε πριν ένα δύο χρόνια παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τους χάρτες των υδρογονανθράκων της Ελλάδας σε τηλεοπτική εκπομπή απογοητευμένος από τους χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης που συνεχίζει να παραδίδει τον πλούτο της χώρας στους δανειστές. 

Ο καθηγητής Ζουγανέλης έφτιαξε πριν 30 χρόνια τον πρώτο Ελληνικό μαγνήτη στο Δημόκριτο και έχει την πρώτη πατέντα διεθνώς στα μεταϋλικά. 
Είναι πειραματικός φυσικός, ηλεκτρονικός μηχανικός και σχεδιαστής υλικών και ηλεκτρονικών. Έχει περάσει από πολλά πανεπιστήμια και σημαντικά εργαστήρια, όπως το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το ΕΤL το μεγαλύτερο Εθνικό εργαστήριο της Ιαπωνίας και υπήρξε υπεύθυνος για τα Μεταϋλικά και τα Ηλεκτρονικά τους στην κορυφαία εταιρεία R&D με ιδιόκτητο εργαστήριο ερευνών (μέγεθος μεγαλύτερο από το Δημόκριτο) πριν του ζητηθεί να φτιάξει σαν Καθηγητής και Διευθυντής του εργαστηρίου το Εργαστήριο Μεταϋλικών και Τρισδιάστατων Κεραμικών στο Venture Business Lab του Ναgoya Institute of Tecnhology, από το οποίο αποχώρησε για κάτι πιο δημιουργικό δυόμιση χρόνια αργότερα.