13 Μαρ 2015

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!




ΣΕ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ


Σε κατάσταση πολέμου βρίσκονται πλέον Ελλάδα και Γερμανία, μετά τη βρώμικη επίθεση της πολιτικής ηγεσίας της δεύτερης προς τη χώρα μας και την ομοβροντία ανθελληνικών δημοσιευμάτων από το σύνολο σχεδόν των Μέσων Ενημέρωσης που αναπαράγουν τη μαύρη προπαγάνδα του Βερολίνου.


Η μετωπική αυτή σύγκρουση, ανάβει φωτιές σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ η πρωτοφανής απόπειρα της Γερμανίας να επέμβει στα εσωτερικά της Ελλάδας, προκαλεί προβληματισμούς για την τύχη των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, καθώς και για το μέλλον της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλα δείχνουν ότι το Βερολίνο έχει βάλει σε τροχιά το σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της χώρας μας, στην εναγώνια προσπάθειά του να συνετίσει τους λαούς του νότου, που έχουν ήδη αρχίσει να αμφισβητούν τη γερμανική κυριαρχία.

Στις γερμανικές προκλήσεις, αντέδρασε άμεσα η Ελλάδα, μέσω της πρωτοβουλίας να δρομολογήσει στη Βουλή τις διαδικασίες για τη συγκρότηση επιτροπής που θα διεκδικήσει νομικά, τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο