17 Φεβ 2015

Παγίδα θανάτου . . Η Γερμανία ετοιμάζει Πάλι την Καταστροφή της
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΤΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ" ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ


ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΟΡΚΙΕΣ" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ  . . ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΑΝΟΥΝ (βλ. ΒΕΡΝΤΕΝ - ΣΟΜΜ - ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ - ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ)


Η Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, πέταξε τη μάσκα της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας" και έδειξε το πραγματικό της πρόσωποΖητά από την Ελλάδα να παραδοθεί, και από την Ελληνική κυβέρνηση να της παραδώσει τα κλειδιά του κοινοβουλίου για να το μετατρέψει ταπεινωτικά σε μια νέα Bundestag του 21ου αιώνα.

 Η Γερμανία δίνει τη μάχη της πρωτοκαθεδρίας της στην Ευρώπη και χρειάζεται την Ελλάδα ως λάφυρο για να το επιδείξει στα σούργελά που την προσκύνησαν.

Είναι ο εφιάλτης των νεοναζί που αναβιώνει, και έλαχε στην Ελλάδα να τον στείλει παντοτινά στην κόλαση χωρίς επιστροφή...

Τα ντόπια φερέφωνά τους, φωνάζουν με λύσσα περισσή, πως η συμφωνία με το τέρας του ναζισμού, είναι ο μόνος υπεύθυνος δρόμος, αναζητώντας μέσα από μι ατέτοια συμφωνία την προσωπική τους δικαίωση για τη διαδρομή της ντροπής που οι ίδιοι επέλεξαν όντας προσκυνημένοι.

Μια κοινωνία ολόκληρη και μαζί της ολόκληρος ο πλανήτης, επιμένει να διεκδικεί την τσαλακωμένη αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, και αυτό που έστω και ενστικτωδώς είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι πως...

αυτή η μάχη είναι καταδικασμένη να έχει μόνο έναν νικητή.... Και μονάχα έναν ταπεινωμένο

Σ αυτή τη μάχη, δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός. Υπάρχει ή η ΝΙΚΗ.... ή ηΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
Σ αυτή τη μάχη, δεν υπάρχει κατι που να μοιάζει με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε μοιάζει με αξιοπρέπεια, είναι η ταπείνωση μασκαρεμένη, και αυτή τη βιώσαμε τα πέτρινα χρόνια του δωσιλογισμού.


Κι όταν αυτή η μάχη τελειώσει, δεν γίνεται να πανηγυρίζουν αγκαλιά ΚΑΙ ο λαός... ΚΑΙ οι δωσίλογοι... ΚΑΙ η κατοχική διοίκηση με το αποτέλεσμά της.


Η Ελληνική κοινωνία για να είναι νικητής, πρέπει να είναι μονάχη της ανεβασμένη στο βάθρο. χωρίς συνεταίρους... Χωρίς κολαούζους... Χωρίς τα καρκινώματα που τη μίσησαν.


πηγή: http:ellinikoforoum.blogspot.gr