14 Απρ 2020

Δίνουν επίδομα πανδημίας μόνο στους μισούς μακροχρόνια άνεργους!


Οι περισσότερο χρόνο άνεργοι (κατα Γεωργιάδη)
θα πρέπει να ζήσουν όπως έχουν συνηθίσει !

400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΤΙ 200 ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Ο γνωστός πολιτικά καιροσκόπος Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι, οι «περισσότερο χρόνο» άνεργοι θα πρέπει να ζήσουν όπως έχουν συνηθίσει, χωρίς βοήθημα !!!

Στη δεύτερη δόση της επιδοματικής "βοήθειας" λόγω της πανδημίας, που υλοποιεί η κυβέρνηση, ΔΕΝ θα περιλαμβάνει το σύνολο των μακροχρόνια άνεργων!

Το τμήμα των συμπολιτών μας που πιθανόν να εργάζονταν περιστασιακά μερικές ώρες και για λίγες μέρες ανασφάλιστοι και για 2 ευρώ την ώρα, ΔΕΝ δικαιούνται σύμφωνα με την κυβέρνηση επίδομα βοήθειας λόγω πανδημίας !



Η φαιδρή δικαιολογία την οποία ισχυρίστηκε ο καιροσκόπος πολιτικάντης Α. Γεωργιάδης σε ερώτηση δημοσιογράφου σε τηλεοπτικό πάνελ ήταν η εξής :

« . . γιατί θεωρείται ότι κάποιος που βρίσκεται περισσότερο πίσω, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ όλο αυτό το διάστημα κάπου στην πραγματικότητα εργάζεται απλώς δεν το δηλώνει . . »

Μα και αυτοί που παίρνουν το επίδομα λόγω πανδημίας, κάπου εργαζόταν και τους δίδεται το έκτακτο επίδομα για να επιβιώσουν λόγω της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της οικονομίας και του εργασιακού περιβάλλοντος !!! 

Οι μακροχρόνια άνεργοι πώς θα επιβιώσουν αφού και η "μαύρη" εκμεταλλευόμενη εργασία ΔΕΝ υπάρχει πλέον ;;; !


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ