29 Μαρ 2020

Πολιτικό σύστημα σε Κρίση. Έλληνες Άνεργοι χωρίς εισόδημα. (Λαθρο)μετανάστες προνομοιούχοι με μηνιαίο βοήθημα!




- ΜΗΝΙΑΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

- ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ)

Οργανώσεις και ΜΚΟ, αλωνίζουν ανεξέλεγκτα τη χώρα υποστηρίζοντας συμφέροντα εναντίον του γηγεννούς πληθυσμού.
Δρούν υπό τον μανδία της ανθρωπιστικής οργάνωσης (το νέο φρούτο που ξεκίνησε από τα σύγχρονα διεφθαρμένα παραμάγαζα του ΟΗΕ και της γερμανικής ΕΕ!). 
Παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι των οικονομικών μέτρων υπέρ των (λαθρο)μεταναστών, ενώ αγνοωούν τις οικονομικά εξαθλιωμένες και με μηδενικό εισόδημα ομάδες ντόπιου πληθυσμού.

Επιδιώκουν το:


"ΕΛΛΗΝΕΣ . . ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"

Όλο και μεγαλύτερες ομάδες εξαθλιωμένων ελλήνων οδηγούνται εξ ανάγκης στη μαύρη εργασία των σύγχρονων "στρατοπέδων εξόντωσης", δουλεύοντας ανασφάλιστοι για  δύο ευρώ την ώρα ! 

Παρακαλούν για εργασία από την ανάγκη που τους οδήγησε η εξαθλίωση, για όσο διάστημα τους εκμμεταλευτούν οι εργοδότες, μερικές εβδομάδες ή μερικούς μήνες !!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση της (στυγνής ανατολικογερμανίδας) Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έχει τεθεί επικεφαλής της «ομάδος των αδιάλλακτων» (Γερμανία, Ολλανδία, Φινλανδία βασικά, κι’ από κοντά και κάποιοι κολαούζοι τύπου Αυστρο-Ουγγαρίας…), δεν αγνοεί απλά την οικονομική εξαθλίωση που επιφέρει η έμμονη πολιτική της, με την εκμμετάλλευση των οικονομικά ευάλωτων χωρών του νότου, καταστρέφοντας τον πρωτογενή τομέα και κυρίως στη χώρα μας την αγροκτηνοτροφία, αλλά επιδιώκει με αλλαζονικό τρόπο το μονοδιάστατο και καταστροφικό για την Ένωση οικονομικό κέρδος της ομάδας με την ανεπτυγμένη βιομηχανική παραγωγή !