12 Δεκ 2019

Υπάρχουν Πράκτορες του Ερντογάν εντός του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου;




ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;


ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Αυτά που ανεφέρει πιο κάτω το άρθρο αποτελούν παρακμιακά φαινόμενα, διαμορφώνουν ωστόσο, ένα κλίμα παραλυτικής αδιαφορίας στον ελληνικό πληθυσμό, που ενδεχομένως, να είναι και πιο διαβρωτικός, από τις απειλές του Τ. Ερντογάν.


Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ΜΜΕ:

«Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίξει ότι, οι απόστρατοι θέλουν πόλεμο με την Τουρκία, διότι «ντιλάρουν» με τις Πολεμικές Βιομηχανίες! 


Αριστερός πρώην υφυπουργός, υπονόησε ότι, δεν θα είχε αντίρρηση στον μερικό αφοπλισμό του Στρατού και πρότεινε να αποχωρήσουν οι στρατιωτικές Μονάδες από τα νησιά του Αιγαίου, διότι με την παρουσία τους προκαλούν τους Τούρκους!! 

 Κάποια Κυρία Πανεπιστημιακός και πρώην Βουλευτής, είπε, ότι θα πρέπει να αποκλειστούν οι απόστρατοι από τα ΜΜΕ, διότι διαμορφώνουν ένα εχθρο-πολεμικό κλίμα (έτσι ακριβώς το είπε) με την Τουρκία και παρασύρουν τους πολιτικούς σε Πόλεμο!!

Και τι προτείνουν οι δήθεν φίλοι της ειρηνικής συνύπαρξης με την Τουρκία, που παρεμπιπτόντως, είναι οι ίδιοι που έδωσαν λυσσαλέες μάχες να επιβληθεί το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο ; 
Το αυτονόητο και αναμενόμενο. 

Διάλογος με την Τουρκία, για όλα τα θέματα, ακόμη και για αυτά, που αφορούν διεκδικήσεις σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. 

Και ακόμη υποστηρίζουν οτι, έχει και η Τουρκία κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και στην ΑΟΖ της Κύπρου και επομένως, θα πρέπει οι Κυβερνήσεις Αθηνών και Άγκυρας, μέσω διαλόγου, να κάνουν πιο δίκαιη μοιρασιά. 

Η συγκυριαρχία είναι μια καλή αρχή για την εκτόνωση της κρίσης. 

Δεν κάνουν μόνο οι Τούρκοι παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου, άλλα και οι Έλληνες του Τουρκικού. 
Είναι ελληνική “παραξενιά” να θέλουν οι Έλληνες εθνικό εναέριο χώρο μέχρι 10 ν.μ., ενώ τα χωρικά ύδατα είναι μέχρι 6ν.μ. 

Ο διάλογος των υπουργείων Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ, όχι μόνο θα πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και να επεκταθεί και να περιλαμβάνει όλες τις τουρκικές αξιώσεις όπως επιμένει ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χ. Ακάρ.

 Και ακόμη, το Δικαστήριο της Χάγης μπορεί να δώσει λύσεις στα ελληνοτουρκικά προβλήματα, ακόμη και σε αυτά που αφορούν εδαφικές αξιώσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να παρασυρθεί σε μια κούρσα στρατιωτικών εξοπλισμών με την Τουρκία, διότι, ότι και να κάνει η Ελλάδα, θα είναι πάντα στρατιωτικά υποδεέστερη από την Τουρκία. 
(σ.σ. αυτά τα λένε Έλληνες, που αμείβονται από το ελληνικό δημόσιο και έχουν ορκιστεί να φυλάσσουν το Σύνταγμα της Χώρας και να υπερασπίζονται την πατρίδα).»

Και όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που είναι αποδεδειγμένη και ιστορικά γνωστή η παρανοϊκή λογική της ισλαμικής νεοοθωμανικής Τουρκίας να της δίνεις ένα και να ζητάει δύο . . 

Η Ευρώπη πρέπει επίσης να καταλάβει ότι στην Τουρκία δημιούργησε ένα τέρας που κάποτε θα κληθεί να αντιμετωπίσει. 
Όσο νωρίτερα το κάνει τόσο καλύτερα. Όσο το αφήνει πίσω για να βγάζουν λεφτά οι ευρωπαϊκές ελίτ, τόσο πιο ακριβά θα το πληρώσουν.