16 Οκτ 2019

Ένας ΤΟΕΒ επιχειρηματίας στην παραλιακή(;)




ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ :

- ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ!

- ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ)


ΙΣΩΣ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ "ΜΠΙΖΝΑ" (;) ΣΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!

Η φωτογραφια στάλθηκε από αγανακτισμένο αγρότη που κάνει λόγο για έξοδα εκτός κανονισμού λειτουργίας του οργανισμού, τα οποία εξυπηρετούν προσωπικές σκοπιμότητες.

Ο συγκεκριμένος ΤΟΕΒ εκμεταλλεύται χιλιάδες υδρόμετρα, που του αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ κέρδος, χωρίς να δίνει κανένα απολογισμό δημοσιευμένο έστω σε τοπικό μέσο !

Καμία υπηρεσία της περιφέρειας δεν καλεί αυτόν τον οργανισμό να λογοδοτήσει στον πολίτη για τα πεπραγμένα του ! 
Αλλά και καμία υπηρεσία δικαιοσύνης του Ηρακλείου δεν ασχολείται μ' αυτές τις σοβαρές παραλείψεις ατόμων που διευθύνουν δημόσια υπηρεσία, όπως επίσης και για τα βολέματα με μόνιμο διορισμό συγγενικών προσώπων.

Αντί λοιπόν να σκεφτούν πως θα βελτιώσουν τις άθλιες τοπικές συνθήκες αγροτικής παραγωγής, όσον αφορά τουλάχιστον την άρδευση, αποφάσισαν να επενδύσουν (;) σε τουριστικό περιβάλλον τα χρήματα των αγροτών, εξυπηρετώντας τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ίδια παραλία.

Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας είναι ότι, από το 2016 που εκμεταλλεύεται το νερό του φράγματος Φανερωμένης στην άρδευση, με φυσική ροή και σχεδόν χωρίς έξοδα, και ενώ έχει ελαχιστοποιηθεί η χρήση των γεωτρήσεων και η κατανάλωση ρεύματος, η διοίκηση του ΤΟΕΒ ΔΕΝ έχει προβεί σε καμία ελάφρυνση στα τιμολόγια χρέωσης προς τους αγρότες !

Γίνεται λόγος λοιπόν για μια τοπική υπηρεσία που δείχνει να είναι ανεξέλγκτη, η οποία μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό που κυκλοφοράει στην περιοχή ως "ΤΟΕΒ ΤΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ", μιας και είναι ο ΜΟΝΟΣ που επιμένει να χρησιμοποιεί ακόμα το αυταρχικό μέσο της μεταλλικής δαγκάνας σφραγίζοντας υδρόμετρα για να συμμορφώνει πολίτες (!!!), στους οποίους στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα.