4 Απρ 2019

«Εκρηκτική» συνάντηση στο μουσείο Ακρόπολης! Είμαστε η Ελλάδα που παράγει !




"Πολεμιστές του Φωτός" με στόχο τη δημιουργία παραγωγικού πλούτου με σκοπό την ευημερία και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας

Αρκετοί (πάνω από 55) δημιουργικοί και παθιασμένοι με τη δουλειά τους Ελληνες επιχειρηματίες του [ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ], τους οποίους ένωσε η στέγη του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου, καθορίζοντας μια στρατηγική εθνικής ανασυγκρότησης.



Είναι οι Έλληνες επιχειρηματίες που πασχίζουν να μείνουν όρθιοι έχοντας αντίπαλο μια χρεοκοπημένη οικονομία και μία πελατειακή κυβέρνηση (ίδιες είναι όλες), που στόχο έχει να φτωχοποιήσει τους πολίτες και να τους ζει μοιράζοντάς τους επιδόματα!



Πρόκειται για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής που το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι ΔΕΝ είναι κρατικοδίαιτοι.

Είναι νέοι αλλά πολύ έμπειροι επιχειρηματίες, που δεν συντηρούνται από επιδοτούμενα προγράμματα, όπως οι περισσότεροι δήθεν επιχειρηματίες της περιόδου των ανεξέλεγκτων δανεισμών και των πελατειακών επιδοτήσεων από κρατικό χρήμα που "βούλιαξαν" την οικονομία της χώρας !