24 Οκτ 2012

Πότε προσθέτουμε τo ελαιόλαδο κατά το μαγείρεμα




Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το μόνο φυσικό ελαιόλαδο, διότι είναι το μόνο που παράγεται απευθείας από ελαιόκαρπο, χωρίς καμία πρόσμιξη και χημικά και είναι το πιο βασικό συστατικό στα φαγητά που σερβίρονται στην Ελληνική κουζίνα . 
Το συναντάμε στα λαδερά, τα όσπρια, κοκκινιστά, τις σαλάτες γενικά σε όλα τα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας.

Extra virgin olive oil is the only natural olive oil because it is the only obtained directly from olives without any impurity and chemicals and is the most essential ingredient in meals served in Greek cuisine.

It is found in oily, beans, tomato sauce, salads generally in all foods of Greek cuisine.

Αυτό το τόσο σημαντικό συστατικό της κουζίνας μας όμως είναι και πολύ ευαίσθητο σε υψηλές θερμοκρασίες για την διατήρηση των συστατικών του. Έτσι λοιπόν πρέπει το προσθέτουμε στο φαγητό 10 λεπτά συνήθως πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά. Με αυτό τον τρόπο διατηρούμε τα συστατικά του όσο το δυνατό πιο φρέσκα.

This important component of our kitchen but is very sensitive to high temperatures to maintain the components. So you should add it to food about 10 minutes before ends cooking.
In this way keep olive oil components as possible fresh.