9 Φεβ 2012

Vodafone: Βγάζει λεφτά στο εξωτερικό καθημερινά !


Vodafone: Βγάζει λεφτά στο εξωτερικό καθημερινά

Η Vodafone μεταφέρει τη ρευστότητά της από την Ελλάδα σε αγγλικές τράπεζες κάθε βράδυ, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη ο οικονομικός διευθυντής του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού, Άντι Χάλφορντ.

Μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο τελευταίος δήλωσε επίσης ότι η Vodafone εξετάζει την

προοπτική χρέωσης των υπηρεσιών της στην Ελλάδα σε νέο νόμισμα, «εφόσον προκύψει αυτή η κατάσταση».

Ερωτηθείς, δε, σχετικά με την πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας, ο κ. Χάλφορντ δήλωσε ότι «αυτό είναι προφανώς κάτι που έχουμε εξετάσει ενδελεχώς».


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα την εταιρεία εμπιστεύονται πάνω από 4 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ και η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone επιλέγοντάς τα για διορισμό σε Διοικητικό Συμβούλιο Οργανισμού που ελέγχεται από το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Vodafone Ελλάδας, Νίκος Σοφοκλέους, διορίστηκε το 2010 από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ.
Την περίοδο εκείνη ο κ. Σοφοκλέους κατείχε και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Vodafone Ελλάδας, την οποία είχε αναλάβει από το 2008.

πηγή: imerisia.gr, ethnos.gr