11 Σεπ 2018

Δρόμος Μεσαράς. Με το «μαχαίρι στο λαιμό» μέχρι να ολοκληρωθεί !


Μπορεί να το δούμε κι αυτό! (Εικόνα αρχείου)

31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ

ΣΥΡΕ - ΞΕΣΥΡΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η ανησυχία διάχυτη, όχι μόνο για τον πιεστικό χρόνο ολοκλήρωσης του πολύ σημαντικού αυτού έργου για τη Μεσαρά, δηλαδή μέσα σε 6 μήνες από τώρα, αλλά και για πιθανές κακοτεχνίες στην κατασκευή που μπορεί να γίνουν για να προλάβουν να παραδώσουν οριακά και όπως-όπως το έργο !
Ποιος το αποκλείει
;

Σ
υνεχείς είναι πλέον οι επισκέψεις στην περιοχή μας τόσο του αρμόδιου υπουργού, όσο και του γενικού γραμματέα του υπουργείου υποδομών, μετά την διαπίστωση της "ανικανότητας" ολοκλήρωσης του έργου από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς !

Στο υπουργείο υποδομών λοιπόν, αφού διαπίστωσαν με τι «ανεπρόκοπους» όσον αφορά το κοινό καλό έχουν να κάνουν, έθεσαν σε συναγερμό πλάνο ασφυκτικού ελέγχου και παρακολούθησης του συγκεκριμένου έργου εκ μέρους της ηγεσίας του υπουργείου.

Δεν κρύβεται δε ότι η αγωνιά είναι διάχυτη για το συγκεκριμένο έργο, που το έχουν θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα !

Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο δρόμος θα πρέπει πάση θυσία να ολοκληρωθεί ως τις 31 Μαρτίου 2019, ειδάλλως το έργο θα απενταχθεί, η χώρα θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ε.Ε. 71 εκατ. ευρώ, το έργο θα σταματήσει για πάντα και πλέον θα μπούμε στη ποινική διαδικασία διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών για τη μη υλοποίηση του !!!

Δείτε σχετικά άρθρα