22 Ιουλ 2018

Η άγνωστη 6μελής ομάδα ισόβιας διάρκειας (σταλινικού τύπου) που ελέγχει το Μουσείο Βώρων




Η 6ΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΩΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥ 1939 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ! ! !

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Προκαλεί πραγματικά την εύλογη απορία σε κάποιο δημοκρατικό μυαλό όταν διαβάζει στο ΦΕΚ της 7 Απριλίου 1992 και στη σελίδα 2326, τι τρόπο σκαρφίστηκαν κάποιοι και πως κατάφεραν να περάσουν μια τέτοιου είδους σταλινική διοίκηση για ένα ίδρυμα, νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου όπως δηλαδή οι κάθε είδους σύλλογοι της χώρας πολιτιστικοί και λοιποί, σε μια εποχή με καθαρά δημοκρατικών πεποιθήσεων κυβερνήσεις που έδειχναν ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα !!!

Η αντικατάσταση των ισόβιων αυτών αρχόντων γίνεται (αν έχετε τον Θεό σας) μόνο με την εφαρμογή του νόμου 2039 του 1939. Του φασιστικού αυτού νόμου του Μεταξά !

Υπουργός πολιτισμού που υπογράφει το ΦΕΚ η Ψαρούδα-Μπενάκη. Η ίδια κυρία που προέβλεψε(!) πριν από λίγα χρόνια, μπροστά στον πρόεδρο της δημοκρατίας, την υποδούλωση της χώρας και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας σε μέρος των εδαφών της!

Αυτά λοιπόν τα 6 ισόβια μέλη του Ιδρύματος απονέμουν το δακτυλίδι διαδοχής σε όποιον αυτοί επιθυμούν και όταν αυτοί κρίνουν ότι είναι απαραίτητο ! Η κλασική δηλαδή (βορειοκορεάτικη) συνταγή μιας πολύ κλειστής και ανεξέλεγκτης ομάδας, που διαχειρίζεται κατά κύριο λόγο κρατικούς επιδοτούμενους χρηματικούς πόρους κατά το δοκούν!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ένα μέλος μόνο μπορούμε να πούμε ότι εκλέγεται δημοκρατικά σ' αυτό το περίεργο ίδρυμα των Βώρων και αυτό είναι το έβδομο, που σύμφωνα με το ίδιο ΦΕΚ είναι ο εκάστοτε πρόεδρος της κοινότητας Βώρων. 
Εδώ όμως διατηρούμε την αμφιβολία μας αν και κατά πόσο έχει προσκληθεί ποτέ σε συμβούλιο ή γνωρίζει καν ότι είναι μέλος της διοίκησης του ιδρύματος και του μουσείου!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ :

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ;
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ;
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ;

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Διαβάστε επίσης:  ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ