29 Ιουλ 2017

Τα απλήρωτα θαλασσοδάνεια των μεγαλομιντιαρχών




ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑ Η ΧΩΡΑ

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Καναλάρχες που επί δεκαετίες χρησιμοποιούσαν τις δημόσιες συχνότητες με τα τηλεοπτικά τους σκουπίδια και προπαγάνδιζαν υπέρ του συστήματος που τους προστάτευε ώστε να ασελγούν στο δημόσιο χρήμα . . .



Οι καναλάρχες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν δημοσιογραφικές μετριότητες σε ρόλο βαρύγδουπων διευθυντικών στελεχών κατάφεραν να βρεθούν όλοι θαλασσοδανεισμένοι και χρεοκοπημένοι. 


Όλα αυτά τα εγχώρια νούμερα που έγιναν καναλάρχες και εκδότες χάρη στα θαλασσοδάνεια κάποτε θα έρθει η ώρα να πληρώσουν.

Τα πιο πολλά ΜΜΕ δεν εξυπηρετούν τον δάνεισμό τους ενώ οι ιδιοκτήτες τους απολαμβάνουν πολυτελή ζωή με βίλες στην Ελλάδα, γορίλες, καταθέσεις, και διαμερίσματα στις πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ.

Μόνο που πολύ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν, ενώ δεν έχει ζητηθεί ακόμα από τους τραπεζίτες να τραβήξουν τις πρίζες των μηντιαρχών που δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους. 

Τουλάχιστο 3 εκδοτικές επιχειρήσεις πολύ δύσκολα θα βγάλουν το 2017. . .

Στο μεταξύ σχεδόν κανείς δεν πληρώνει τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς κλπ, οι οποίοι δουλεύουν τζάμπα για να μην αισθάνονται άνεργοι!!!!