9 Μαρ 2016

Το ελαιόλαδο βγαίνει στο χωράφι και όχι στα γραφεία




ΜΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Όλα τα μυστικά για καλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξαντλούνται στη διαδικασίας παραγωγής του στον ελαιώνα και κατά ένα ελάχιστο ποσοστό στο ελαιοτριβείο . . .

Είναι το μοναδικό φυσικό προϊόν που δεν χρειάζεται, αλλά και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ καμία μεταποίηση παρά μόνο σωστή συσκευασία.

Ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει ότι το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ο χυμός δηλαδή που παράγεται μόνο με την απλή μηχανική έκθλιψη του ελαιοκάρπου, είναι το ίδιο ακριβώς το προϊόν που έχει στο σπίτι του και στο τραπέζι του έτοιμο για κατανάλωση. 

Οι παλιοί κρητικοί, υποστήριζαν ότι το καλύτερο ελαιόλαδο για κατανάλωση είναι αυτό που έχει "χρονιάσει", αυτό δηλαδή που έχει συμπληρώσει ένα χρόνο από την παραγωγή του. Μέσα σ' αυτό το διάστημα το ελαιόλαδο έχει ωριμάσει και έχει αποκτήσει την καλύτερη γεύση του.

Δεν χρειάζεται καμία άλλη επεξεργασία παρά μόνο "ξεκούραση" στην συσκευασία του μέχρι να το καταναλώσετε. 

Αυτά τα λίγα λόγια, από μόνα τους μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συμφερότερη και ασφαλέστερη πηγή προμήθειας του είναι . . Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ !

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα μόνα "μυστικά" στη διαδικασία διάθεσης του αγνού αυτού προϊόντος, είναι η προσιτή τιμή στον καταναλωτή και η προστασία του προϊόντος.

Όταν λέμε προστασία προϊόντος, εννοούμε:

  • την καταπολέμηση της εκμετάλλευσης από τους μεσάζοντες, που αυξάνει υπερβολικά την τιμή του, και
  •  την προστασία του από τη νόθευση με κατώτερα έλαια που υποβαθμίζει την ποιότητά του.