7 Φεβ 2015

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ! Οι κλέφτες δεν κοιμούνται πλέον ήσυχοι . .

 



ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ (200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ - ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ίσως τα πάντα να κριθούν από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, με τα βλέμματα στραμμένα κυρίως στα όσα θα πει αύριο το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας. 


Αναμένεται λοιπόν να δοθεί μεγάλο βάρος στον τρόπο πάταξης της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής αλλά και στο κυνήγι των πλουσίων ή όσων πιστεύει ότι δεν πληρώνουν με βάση της οικονομική τους δυνατότητα.


Στο Μαξίμου γράφουν και σβήνουν συνεχώς τις προγραμματικές δηλώσεις προκειμένου αφενός να μην εκνευρίσουν περισσότερο τους δανειστές κι αφετέρου να παρουσιάσει ένα απολύτως κοστολογημένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση με ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας αλλά και με παρουσίαση των πηγών από τις οποίες θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται. 

Σύμφωνα με τους αναλυτές διεθνών τραπεζών, τα δύο μέρη, τελικά, θα καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα διασώζει τα προσχήματα, για αμφότερους τους συμβεβλημένους.

Θα είναι όμως μια «βασανιστική διαδικασία» που θα πάρει αρκετό χρόνο, με διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της.