9 Φεβ 2015

Όλοι στην υπηρεσία του πολίτη. Νέα στρατιωτική υπηρεσία εναντίον διεφθαρμένων και "κολομβιανών" μαφιόζων!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Kομμάντος της Στρατιωτικής Μυστικής Υπηρεσίας θα μπουκάρουν πριν ξημερώσει στα σπίτια των διεφθαρμένων μιζαδόρων (σε όσους δηλαδή τα έπιασαν από το 1974 έως το 2014) και θα τους συλλαμβάνουν με τις πυτζάμες.

Οι μιζαδόροι θα οδηγούνται σε ειδικό ανακριτικό γραφείο της

Military Intelligence Servise και θα ανακρίνονται ώσπου να αποκαλύψουν όλους τους μυστικούς λογαριασμούς και τα ποσά από τις μίζες.

Αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον έμπειρο δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος Νίκο Χασαπόπουλο.

Ανάμεσα στους διεφθαρμένους που θα ελέγξει η νέα Υπηρεσία θα είναι και βαριά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου (ανήκουν τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και την ΝΔ) των οποίων οι οικογένειες έγιναν πλούσιες-και υπάρχουν διαχρονικά στην πολιτική ζωή του τόπου-χάρη στο πάρε δώσε με τούς οπλέμπορους.

Η Military Intelligence Servise θα ελέγξει όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα από την πρώτη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης (του Εθνάρχη Καραμανλή) έως και σήμερα-θα γίνουν κολυμπηθρόξυλο πολλές ιστορικές οικογένειες, οι γόνοι των οποίων ταλαιπωρούν την πολιτική ζωή έως σήμερα.

Κι επειδή η Siemens ενεπλάκη και στις μίζες των εξοπλιστικών θα γίνει κόλαση.