22 Οκτ 2018

Την προδοσία την αγάπησαν πολλοί, τον προδότη κανείς . . .




ΤΟΥΣ «ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ» ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ "ΧΑΝΤΑΚΙ" . . .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπαθούν να τους κρατήσουν σώους τουλάχιστον μέχρι την τρίτη ψηφοφορία !

Στο στόχαστρο των ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση έχουν μπει οι οκτώ βουλευτές οι οποίοι συντάχθηκαν με την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ και ψήφισαν υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ(Skopia) (να συμπληρώσει τις 80 ψήφους που απαιτούνταν για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πρόκειται για τους:
Ελιζαμπέτα Κάντσεφσκα – Μίλεσκα (πρώην Υπουργός Πολιτισμού),
Σάσο Βασίλιεφσκι, Κριστο Μούκοσκι, Λιούμπεν Αρναούντοφ, Βλάντανκα Αβίροβιτς, Εμίλια Αλεξάντροβα, Νόλα Ισμαήλοβα -Σταρόβα και Ζεκίρ Ραμτσίλοβιτς,

σκοπιανά(Skopia) μέσα δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους και να τους αποκαλούν προδότες που πουλήθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ, αναφερόμενα στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί δωροδοκίας.

Φωτογραφίες τους μάλιστα κυκλοφορούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλια να είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικά.

Πληροφορίες τώρα αναφέρουν ότι στην προστασία τους συμβάλουν και ομάδες της CIA, καθώς οι ΗΠΑ θέλουν να είναι σίγουρες πως θα είναι σώοι μέχρι και την τρίτη καθοριστική ψηφοφορία στην σκοπιανή(Skopia) Βουλή, όπου απαιτείται και πάλι πλειοψηφία των 2/3 για να περάσουν και οι τελευταίες συνταγματικές αλλαγές.