20 Ιουλ 2017

Κοιτάξτε ποιους «δοσίλογους» βρήκαν για να γονατίσουν τον εξαθλιωμένο έλληνα


Είναι χαρακτηριστική η ξεδιάντροπη συμπεριφορά εφοριακού, 
που εν ώρα εργασίας,
με τους πολίτες να περιμένουν στη ουρά,
αυτός έπαιζε το . . . σταυρόλεξο!

ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ "ΑΡΝΗΘΗΚΕ" ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΕΛΑΣ), ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Τα "τυπάκια" αυτά που τα έβρισκες χωμένα σε κάθε διαπλοκή, σε δοσοληψίες και χρηματισμούς, αποδεδειγμένες, με στοιχεία τα οποία έχουν κατά καιρούς δει τη δημοσιότητα, εκτελούν εντολές των "κατακτητών" και γεμίζουν με πρόστιμα τους ανυπεράσπιστους πολίτες, με την ηλεκτρονική πλέον τεχνολογία, ακόμα και για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας τους.

Με την "Αναρχία" στην υπηρεσία να φτάνει μέχρι τα όρια του ποινικού κολάσιμου, όπως η καταστρατήγηση του ίδιου του δημοσιουπαλληλικού κώδικα. Του νόμου του κράτους που περιορίζει αυστηρά την ενεργή ανάμιξή τους στα κοινά και όπου υπάρχει οικονομικό όφελος για την τσέπη τους.

Τα "τυπάκια" τούτα λοιπόν ανέλαβαν να εφαρμόσουν δίχως δισταγμό την "εκτέλεση" του οικονομικά και κοινωνικά εξαθλιωμένου έλληνα !

Η τάξη που έχει ξεπεράσει προ πολλού το αποδεκτό επίπεδο συμπεριφοράς, σε μια κοινωνία που εξαθλιώνεται από εξωτερικούς παράγοντες και συμφέροντα, αλλά και από αιτίες για τις οποίες η κοινωνία αυτή δε φέρει ευθύνη.