24 Οκτ 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΤΑΛΑ 2016 - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


















ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΕΣΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΕ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ Ή 17 ΜΕ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4ΗΜΕΡΟ

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΤΑΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ - ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.









ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το phestosΑν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!