28 Σεπ 2015

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΚΑΤΑΡΓΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !




«ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ»

ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ !

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ! 
(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ! ! !)


Όπως μας δήλωσε ο καθόλα σύννομος, νομιμόφρων και με λευκό ποινικό μητρώο πολίτης από την Κρήτη, τηλεφώνησε ο ίδιος στο Γενικό Λογιστήριο, όπου δεν του επιτράπηκε να συνομιλήσει με το αρμόδιο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεσή του, παρά με την τηλεφωνήτρια στο τηλεφωνικό κέντρο !

Η υπάλληλος του δήλωσε ότι, ενώ η αρμόδια υπηρεσία που τον πληρώνει είναι πράγματι το γενικό λογιστήριο, για το θέμα του όμως θα αποφασίσει το τραπεζικό ίδρυμα !!!
(Με λίγα λόγια . . στα σκουπίδια του γενικού λογιστηρίου η αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης).

Στην τελευταία ερώτησή του να ενημερωθεί για τα στοιχεία της υπαλλήλου με την οποία συνομιλούσε, του απάντησε ότι δεν επιτρέπεται να του τα δώσει !
Στην λογική λοιπόν και εύλογη ερώτηση του πολίτη αν μιλάει σε «μυστική υπηρεσία», η υπάλληλος ανταπάντησε ότι αυτές τις οδηγίες έχει από τους προϊσταμένους της ! ! !

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΟΧΙ . . ΔΙΚΑ ΣΑΣ