13 Αυγ 2015

Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας θα στείλουν ηχηρό μήνυμα από Θεσσαλονίκη




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει πως και φέτος η Ένωση μας θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία που έχουν εξαγγείλει οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί της Πατρίδας μας για τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

από τον Πρωθυπουργό της Χώρας.

Η απόφαση μας αυτή να συμμετάσχουμε, είναι άσχετη με την πρόθεση της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣ) που δεν γνωρίζουνε τι τελικά θα πράξει.

Οι Στρατιωτικοί της Κεντρικής Μακεδονίας στεκόμαστε στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και διαδηλώνουμε μαζί τους τα δίκαια αιτήματα τους-μας.

Στον αγώνα αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς και γι’αυτό καλούμε και τις υπόλοιπες Ενώσεις Στρατιωτικών να δώσουν το δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσές μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και συνεπείς στο ιστορικό μας ραντεβού, να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ηχηρά μηνύματα από τη Θεσσαλονίκη, στις 4/9/2015 και όποτε και όπου αλλού χρειαστεί.




Για το Διοικητικό Συμβούλιο
esp
                                                    Η Πρόεδρος
                                                      Ευμορφύλη Ασλανίδου

Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Καμπουρίδης


πηγή