12 Ιουλ 2015

Έχω ένα όνειρο για μια νέα Ελλάδα . . .




Και όμως θα μπορούσε, μέσα από τις στάχτες των Μνημονίων, να γεννηθεί ένα ελπιδοφόρο αύριο

Τα Μνημόνια φαίνεται να λειτουργούν και ως επιταχυντής πολιτικών εξελίξεων και εξολοθρευτής του διεφθαρμένου, ανίκανου και βουτηγμένου στον λαϊκισμό και την δημαγωγία πολιτικού προσωπικού της χώρας



Επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας στην Βουλή με την ίδια αφασία που οι νοικοκυρές κάνουν ζάπινγκ ανάμεσα στην οικογένεια Σεφερλή και την οικογένεια Λιάγκα.
Ότι πιο κοντά στα ελαττώματα του μέσου Έλληνα βλέπουμε να γυαλίζει στις τηλεοράσεις τον εκλέγουμε βουλευτή.

Κοινός τόπος οι υποσχέσεις και ο λαϊκισμός


Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνουμε πως δεν αρκεί οι πολίτες να καθόμαστε στον καναπέ και να βρίζουμε τον εκάστοτε πρωθυπουργό ή υπουργό για όσα δεινά επιφέρει με την ανυπαρξία του στην χώρα και στους πολίτες.

Στο κάτω-κάτω το πολιτικό προσωπικό είναι επιλογή των πολιτών άσχετα εάν η επιλογή αυτή γίνεται με τηλεοπτικούς όρους…

Έχουμε υποστεί τόση μετάλλαξη σαν λαός ώστε να μην αισθανόμαστε ντροπή όταν βλέπουμε τα πολιτικά σούργελα που έχουμε επιλέξει να στείλουμε στην Βουλή να ουρλιάζουν σαν τενεκέδες ξεγάνωτοι στις τηλεοπτικές εκπομπές των δημοσιογραφικών σούργελων όλων των καναλιών. 
Οι καναλάρχες που ασελγούν στις δημόσιες συχνότητες έχουν ένα κόλλημα με τα σούργελα.

Επειδή οι πιο πολλοί ιδιοκτήτες καναλιών έστησαν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να πηδ@νε καμιά τηλεπαρουσιάστρια, να εκβιάζουν δουλειές με το δημόσιο και λοιπές κομπίνες, επιλέγουν για τα κανάλια τους δημοσιογράφους - διασκεδαστές καφενείου οι οποίοι ταιριάζουν γάντι στις ξανθές παρουσιάστριες. 

Η λογική του χαβαλέ καφενείου αποτελεί την συνταγή της υψηλής τηλεθέασης. 
Σ΄αυτό το τηλεοπτικό κατιναριό οι πλέον προβεβλημένοι πολιτικοί είναι οι άδειοι τενεκέδες που προκαλούν και το μεγαλύτερο θόρυβο
Όσο πιο πολύ τενεκές ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος τόσο πιο αρεστοί στο κοινό.

Εμείς, οι πολίτες, είμαστε υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας. Εμείς και οι επιλογές μας.

Ας αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνουν να Μνημόνια να ξεφορτωθούμε μια για πάντα το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό και τους δημαγωγούς.


Εάν την γλιτώσουμε από το πυρηνικό ολοκαύτωμα της δραχμής θα πρέπει να επιδοθούμε σε έναν αγώνα σκέψης και αναζήτησης σε κάθε παρέα και γειτονιά της Ελλάδας και να ενθαρρύνουμε τους πιο ικανούς και τους πιο έντιμους από τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με τα κοινά. Τους Αρίστους.

Αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός να αλλάξουμε το πολιτικό προσωπικό.

Διαφορετικά η ιστορία αυτού του κράτους πλησιάζει στο τέλος της…


πηγή:kourdistoportokali.com