12 Ιουλ 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2015 με "άρωμα" Μεσαράς


Η ομάδα του «Ωρίωνα»
που πήρε μέρος στους αγώνες

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗ «ΩΡΙΩΝΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΡΙΤΙΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ ΕΛΕΑΝΑ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ που έγινε από τις 19 μέχρι τις 21 Ιουνίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος «Ωρίωνας» σε όλες τις κατηγορίες.

Όλες οι αθλήτριες των συλλόγων απέσπασαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο.


Ο αξιόλογος σύλλογος του Ηρακλείου «Ωρίωνας» απέσπασε :

Στο Ομαδικό θέση μέσα στην πρώτη 10αδα με τις Παπαστεφανάκη Κάλλη, Μαστρογιαννάκη Χριστίνα, Γιαλαμά Κρύστη, Κανάκη Σταματία, Πουλινάκη Μαρία και Ταμπακάκη Δέσποινα.

Στο COMBO 1: θέση μέσα στην 15αδα στην πρώτη τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τις: 
Καρμίρη Αγγελική-Μαρία, Παρασύρη Λυδία-Μαρία, Βαγιωνάκη Μελίνα, Αλεξάκη Ευαγγελία, Οικονομάκη Ροδόλφα, Αποστολάκη Αναστασία, Βασιλάκη Μαρία, Κατσαπρακάκη Καλλιόπη, Κοπανιστού Ειρήνη.Στο COMBO 2: 10η θέση με τις 
Γιαλαμά ΚρύστηΤαμπακάκη Δέσποινα, Κανάκη Ματίνα, ΜαστρογιαννάκηΧριστίνα, Μαυρογιαννάκη Γιασεμή, Παπαστεφανάκη Κάλλη, Αϊλαμάκη Σίλια, Αποστολάκη Μαρία, Πουλινάκη Μαρία και Χαχλιούτη Ειρήνη.SOLO: 19η θέση με τη Γιαλαμά Κρύστη.

ΤΕΤΡΑΔΑ: 11η θέση με τις Βέλλιου Ειρήνη, Κεφαλούκου Εύη, Σφακιανάκη Σοφία και Ταραζά Γλυκερία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχάρη όλες τις αθλήτριες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για τις διακρίσεις τους καθώς και τις προπονήτριες τους 
Ελεάνα ΑσκοξυλάκηΚλεοπάτρα Αγγελίδου, Στέλλα Μελαμπιανάκη και Θάλεια Μιχαλάκη.

Αθλήτριες του «Ωρίωνα» με την προπονήτριά τους Κλεοπάτρα Αγγελίδου

Εμείς με τη σειρά μας αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις παραπάνω διακρίσεις αλλά και για την συμμετοχή αθλητριών από τη Μεσαρά και φυσικά για την δραστήρια προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης από τους Βώρους Ελεάνα Ασκοξυλάκη.