16 Νοε 2011

Μόδα 2012

Μόδα 2012


Η σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2011/12 έχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές και διατηρεί αρκετές τάσεις από την καλοκαιρινή σεζόν! Αυτά που θα ξαναδούμε είναι leopard prints, floral prints, πιέτες, δαντέλα, παγιέτες και μια πιο επίμονη αναφορά στο ανδρόγυνο στιλ!


Αυτά που έρχονται ως η μόδα του 2012 και μάλιστα σε αφθονία είναι η γούνα σε κάθε μορφή της, κάθε είδους snake skin τόσο σε μορφή δέρματος όσο και σε print, γεωμετρία, φτερά, και μια τάση να μετατρέπονται πολλές συλλογές σε tribal είδωλα. Οι δεκαετίες που κυριαρχούν είναι του ’40, ’50, ’60 και μεγάλη έμφαση δίνεται στην δεκαετία των ’70s!

Τα καπέλα κυριαρχούν των υπολοίπων αξεσουάρ και το πουά αποκτά την δυναμική που του αξίζει! Κυρίαρχες τάσεις της μόδας 2012 είναι το layering και το κολάζ που αποτελεί και το νέο «παιχνίδι» των σχεδιαστών! Το ανδρόγυνο στιλ κατακλύζει τις συλλογές αρκετών κλασικών και μη σχεδιαστών και η λάμψη είτε με την μορφή παγιέτας είτε με μια τεράστια γκάμα από μεταλλικά υφάσματα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Άλλωστε προς όφελος εν μέσω της οικονομικής κρίσης είναι τα ρούχα να φαίνονται όσο πιο unisex γίνεται! Το καρό κάνει δυναμικό come back και μάλιστα με αρκετούς συνδυασμούς, το ενδιαφέρον πολλών σχεδιαστών στρέφεται προς τις κουλτούρες των Ανατολικών χωρών, το military γίνεται πιο «γυναικείο» και τα έντονα χρώματα αποτελούν αναπόσπαστο φετίχ της χειμερινής περιόδου! Αυτός είναι χειμώνας! Απλά απολαυστικός!

Διαβάστε περισσότερα: μοδα 2012 http://www.stylewatch.gr/