5 Αυγ 2018

Λιμενικός δεν χαιρέτησε τον Υπουργό και είναι αντιμέτωπος με πειθαρχική ποινή και μετάθεση!




ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ !



Η καταγγελία της ΠΟΕΠΛΣ είναι σοβαρή και μάλλον ενδεικτική του αναχρονιστικού πνεύματος των κανονισμών με τους οποίους λειτουργούν στρατός και σώματα ασφαλείας

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των Λιμενικών ένας από τους λιμενικούς - σκοπούς στην πύλη του Υπουργείου Ναυτιλίας διώκεται πειθαρχικά και μετατίθεται άρον-άρον γιατί...δεν σηκώθηκε από την θέση του να χαιρετήσει τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή την ώρα που έφευγε από το κτήριο ! 
(το περιστατικό έγινε μάλιστα σε προχωρημένη νυχτερινή ώρα τις ημέρες της μεγάλης αναταραχής με τις πυρκαγιές στη Ν.Αττική)

Η διαδικασία εναντίον του, ξεκίνησε κατ'απαίτηση του ίδιου του Υπουργού ο οποίος ωρυόμενος, λένε οι πληροφορίες, ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του λιμενικού !

Οι δημόσιοι υπάλληλοι των υπηρεσιών αυτών, υποχρεώνονται από το αυστηρό αντιδημοκρατικό γράμμα των ρυθμίσεων των κανονισμών λειτουργίας να ακολουθούν μια υποτιμητική συμπεριφορά προς τον εαυτό τους !

Αν δεν εφαρμόσουν αυτή τη συγκεκριμένη συμπεριφορά κινδυνεύουν από διάφορες πειθαρχικές ποινές που επηρεάζουν τόσο την εξέλιξή τους όσο και τον μισθό τους

Η τυπολατρία αυτή πχ προβλέπει υποχρεωτική απονομή χαιρετισμού σε αυστηρή στάση προσοχής σε κάθε ανώτερο καθώς και στους πολιτικούς προϊσταμένους.

Στις περιπτώσεις μάλιστα πρωθυπουργού και προέδρου δημοκρατίας προβλέπει, άκουσον άκουσον, ακινησία σε στάση προσοχής με μέτωπο προς αυτούς μόλις εμφανιστούν και απονομή χαιρετισμού από πολλά μέτρα μακρυά στρίβοντας σιγά σιγά με μέτωπο προς αυτούς όπως περπατάνε !!!!!!

Μιλάμε για την τέλεια ρομποτοποίηση και προγραμματισμό των υπαλλήλων αυτών των δημόσιων υπηρεσιών, με ταυτόχρονη μείωση της προσωπικότητας τους, που ισχύει και εφαρμόζεται ακόμα και στην σημερινή εποχή !!!!!