20 Μαρ 2018

Ένας αυταρχικός ΤΟΕΒ μόνο προβλήματα δημιουργεί


Η αυταρχική και αναχρονιστική λογική της «δαγκάνας»
εκφράζει τη νοοτροπία υπαλλήλου
που βαριέται να δουλέψει
και να συνεννοηθεί με τον αγρότη

Ο ΤΟΕΒ ΤΗΣ «ΔΑΓΚΑΝΑΣ»

Μ
Ε ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΝΑ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ" ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΕΒ ΝΑ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Π
ΟΙΟΣ ΤΟΕΒ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΓΙΑ . . . ΤΙΜΩΡΙΑ ?!!!

Ένας Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) αποτελεί στην ουσία ένα εργαλείο επίλυσης προβλημάτων και παροχής βοήθειας προς τον αγρότη, κυρίως όσον αφορά την άρδευση.

Δυστυχώς αρκετές φορές στο "τιμόνι", αλλά και στο διοικητικό υπαλληλικό δυναμικό αυτών των φορέων, βρίσκονται άτομα που, όχι και στο πολύ βάθος τους, παρουσιάζουν χαρακτηριστικά σημάδια αρχομανίας, τα οποία συνδυάζονται τις περισσότερες φορές από την πλήρη έλλειψη ικανοτήτων προς διοίκηση και φυσικά στοιχειώδους μόρφωσης.

Η λογική λοιπόν της «ΔΑΓΚΑΝΑΣ» και της τακτικής «πονάει χέρι, κόβω χέρι» που εφαρμόζουν ορισμένοι, αποτελεί στη ουσία καθρέπτη της στενομυαλιάς τους, η οποία όμως όταν εκφράζεται από μια δημόσια θέση δημιουργεί ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Καλό θα είναι να κοιτάξουν και γιατί όχι να συμβουλευτούν τη διπλανή τους ανάλογη υπηρεσία, η οποία στο σημείο αυτό λειτουργεί πολύ πιο σύγχρονα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και αν κρίνουμε από τις εγκαταστάσεις της (δρόμοι αναδασμού, κτίρια - γραφεία, συμπεριφορά προσωπικού), πολύ πιο αποτελεσματικά !
Πράγμα που σημαίνει ότι έχει βρει τον τρόπο και την «πειθώ» να εισπράττει από τα μέλη της όχι μόνο λογαριασμούς άλλα και εμπιστοσύνη !