6 Φεβ 2016

Σύσκεψη Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, στο Άμστερνταμ




Στην ανεπίσημη Σύσκεψη των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, στο Άμστερνταμ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της Ολλανδικής Προεδρίας, συμμετείχε και ο Chairman of the European Union Military Committee (C-EUMC) στρατηγός Κωσταράκος.

Η Σύσκεψη που μόνο "ανεπίσημη" δεν είναι (λέγεται έτσι για λόγους που υπαγορεύονται από τις συνθήκες) έγινε στο εκπληκτικό Ναυτικό Μουσείο του Άμστερνταμ.



Η οργάνωση και η φιλοξενία των Ολλανδών και ιδίως της Ολλανδής Υπουργού Άμυνας Jeanine Hennis υπήρξαν εξαιρετικές.

Στα πλαίσια της σύσκεψης οι Ευρωπαίοι υπουργοί άμυνας (ΥΠΑΜ) επαναεπιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη αμυντικών δυνατοτήτων και αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και για την επιτυχή συνέχιση των 6 στρατιωτικών Επιχειρήσεων και Αποστολών που διεξάγει τη στιγμή αυτή η ΕΕ σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και της Αφρική
ς.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το phestosΑν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!